Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
mattonecz
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od mattonecz »

tak leve predni dvere nemaji kliku - nejdou otevrit zvenku, zadni sou zohybane takze tam profukuje/zatejkalo by. nedokazu si predstavit tim treba jet 200km na vylet s ditetem. navic ta bezpecnost asi pri druhy rane na stejny misto taky uz nebude takova. a nikdo nevi jestli neni hnutej i b sloupek.

takze z meho pohledu nezpusobile k provozu. ale je mi jasny ze pojistovna se bude kroutit
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

HondaMan píše: včera, 09:23 Pokud je auto nepojízdné, tak máš na náhradní nárok.

Pokud chceš mít jistotu, tak si to potvrď s pojišťovnou viníka. Pokud se budou cukat, pohroz jim "nehodovou službou". Ti v tom umí chodit a když pojišťovna neplní, tak se s nimi soudí.
Jenom vsuvka -> Ta nehodova sluzba sype jak zmrd, jako udelat na tom s dvouma koncipientama na 812…:D
Umi kluci.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Tak jasně.
Jako poškozený máš nárok na kde co a oni to využívají. Když se pojišťovna sekne, tak to na 98% vysoudíš a máš to včetně nákladů.

Dělat to může dobře zaškolený koncipient.

Easy business
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

mattonecz píše: včera, 09:44 Pojízdný je, způsobilé k provozu podle mě ne. Teď sem volal na allianz a ještě mě bude kontaktovat likvidátor tak se snad domluvime
mě se tuhle cukali, že vozidlo bylo pojízdné a že náhradní plnit nebudou. Tak jsem jim vysvětlil, že vozidlo je po nehodě a pokud mi obstarají papír, že je způsobilé k provozu s razítkem autorizáku, tak s ním jezdit budeme.
Samozřejmě, plnili v plné výši :D
250kW
195kW
100kW
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Tak zitra si jedu pro BMW 520 :D nevim jestli d nebo i :D
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Odpovědět