tak o tom žádná, každopádně paradoxně dostal nejhorší možnej trest..........trest smrti tam nemaj a klasický doživotí taktéž ne. Navíc byl touhle "diagnózou" celkem slušně zesměšněn a jeho jakejkoliv další názor na cokoliv zdiskreditován. Výsledkem je, že Norsko plný barevnejch je zcela v pořádku, žádná nenávist tam není, duševně nemocní se nepočítají . Takže opět vyhráli multikulti milci .
Stejně mám pocit, že to v těch severních zemí s tou barevností ještě není tak vážné. Přece jen když vezmu, jak přátelské tamější obyvatelstvo vůči přistěhovalcům je všeobecně, i našinec aby se dvakrát rozmyslel...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Zatím nejhorší situaci jsem zažil v Bruselu - z 10ti lidí, jdoucích proti mě, bylo vždy 8-9 čmoudů.... Tohle multikulti pojetí světa se mi opravdu nezamlouvá
Sám dobře znáš a rád používáš to úsloví o té jedné jaro nedělající vlaštovce. Ghetto Rosengård v Malmö je nechvalně proslulé, ale to ještě neznamená nějak reálný problém pro celou Skandinávii.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)