Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Praze v běžné časy se vyhejbám jak čert kříži. Z KV na Vysočinu si to radši odpoledne naplánuju tak abych jel spodem před Domažlice a naopak ráno chci bejt nejdýl v 7 už na severní straně a honem pryč. Radši si dát v Ústí kafe na pumpě než snažit se v půl 8 dostat přes Prahu.
Ale teď tomu blbá náhoda chtěla jinak. V 7 ráno u Lysý nad Labem, ale měl jsem pocit, že dostat se na devítku ke Kladnu nemůže bejt problém.
Dorazil jsem ve 9:45.
To sem měl jen smůlu nebo je to takhle zkurvený normálně?
Ale teď tomu blbá náhoda chtěla jinak. V 7 ráno u Lysý nad Labem, ale měl jsem pocit, že dostat se na devítku ke Kladnu nemůže bejt problém.
Dorazil jsem ve 9:45.
To sem měl jen smůlu nebo je to takhle zkurvený normálně?
black on black, petliter, jebem na too 

Často je to takhle na <!>. Jezdil jsem to tak 3/4 roku a vyrazit po 6. je sebevražda.
D5 je ale ještě výživnější. Už několikátý den v kuse stojí odpoledne dálnice až k Berounu...
Levý pruh plný kamionů. Fízlové nikde...
D5 je ale ještě výživnější. Už několikátý den v kuse stojí odpoledne dálnice až k Berounu...
Levý pruh plný kamionů. Fízlové nikde...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Jakoby sjezd na Rudnou od Plzně? Jo, tam mám na svý mentální mapě taky velkej červenej křížek a jindy než ve 5 ráno bych tam jel fakt nerad.
Poslední mimořádně zážitkovou trasu mám z plánu "vyhodím v 8 fotra na letišti, cestou si sežeru bagetku a v 9 ráno už rozdám moudra ve Zbraslavi".
Naštěstí mi ten pán posun na 10:00 povolil.
Poslední mimořádně zážitkovou trasu mám z plánu "vyhodím v 8 fotra na letišti, cestou si sežeru bagetku a v 9 ráno už rozdám moudra ve Zbraslavi".
Naštěstí mi ten pán posun na 10:00 povolil.

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HM: je to tak. Dokonce v kopci u Rudné ve všech třech pruzích.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Tenhle týden byl snad nejvíc na pikaču od začátku roku.
V úterý ráno Letňany -> Smíchov = 1h 25min. Málem jsem rozkousal volant.
Vcera cesta ze Smíchova na jih Čech, standardní kombinace D1 -> Benešov -> D3 naprosto bez šance, objížďka na Týnec nad Sázavou dtto. No, aspoň jsem si poprvé střihl část nového úseku D4 (a zahájil průzkum bojem co se úsekového měření týče)
Ahoj, nevíte co se stalo nebo kde nově vydává testy aut Honza koubek? Na YouTube kanálu 1000 koní je poslední video z ledna. Trochu jsem googlil kam migroval a marně. Na webu 1000koni. Cz jsou články ze současnosti, ale jen články typu novinky a krátké, připomíná to tiskové zprávy.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
Třeba jenom neumím s Googlem, tak se zeptám.
Iveco Daily. Do 3,5t. Tu 4,6 ložku, ale s vysokou střechou 2100.
Někde skladem v CZ?
Nemůžu nic za kokot najít a kromě toho je mi všechno naprd.
Nebo si můžu třeba koupit Opel...
Iveco Daily. Do 3,5t. Tu 4,6 ložku, ale s vysokou střechou 2100.
Někde skladem v CZ?
Nemůžu nic za kokot najít a kromě toho je mi všechno naprd.
Nebo si můžu třeba koupit Opel...

Nerdím si tu na dispečinku a řeším blbosti jak pavproch->
Sedmituna najíždí po D1. Potřebuje na Prahu 4, do Milovic, do Kladna a do Benátek nad Jizerou. A večer se po D1 vrací domů.
Je mi jedno pořadí zastávek.
Praha 4 první a pak si to vystát na Kladno, nebo prvně Milovice a prahu 4 jako poslední?
Zlatý Sudety, když ho posíláš na šestou do Lovosic, Hřibova apokalypsa tě nemusí vůbec zajímat.
Sedmituna najíždí po D1. Potřebuje na Prahu 4, do Milovic, do Kladna a do Benátek nad Jizerou. A večer se po D1 vrací domů.
Je mi jedno pořadí zastávek.
Praha 4 první a pak si to vystát na Kladno, nebo prvně Milovice a prahu 4 jako poslední?
Zlatý Sudety, když ho posíláš na šestou do Lovosic, Hřibova apokalypsa tě nemusí vůbec zajímat.

Mám jednu otázku na znalejší v českém pracovním právu: Omezuju/likviduju firmu, mj. i propouštím. Mám ale jednoho člověka už dýl než rok na nemocenské, neexistuje nějaká cesta jak se ho zbavit (bez odstupného dyž už rok+ nepracuje - nedávno příšel nějaký mail že mu skončila nějaká rozhodná doba či co)? Jako laik v oboru sem žádnou možnost nenašel, až se (bůhví kdy) vrátí z nemocenské, tak mu imho budu muset dát výpověď s odstupným... poradí někdo jestli něco neopomíjím/nepřehlížím?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.