Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Rozhodně a jestli je nemáme, tak si je vybrečímeVolivovej volej píše:Tak jako mensina mame urcite nejaka prava, ne?

Pokud nad tím musíš přemýšlet, obávám se, že jsi ta většinařidičBOB píše:Já ex-admin nejsu...tak marně přemýšlím, jaká menšina tedy suDeli píše:Já myslim, že ne, jsme taky menšinaex-administrátoři

nn, budeme silná menšina, naše hlasy budou slyšetmmira píše:no, to je vlastne pravda. jeste priberem Bonda.... a pomalu nas bude vetsina. sakraDeli píše:Já myslim, že ne, jsme taky menšinaex-administrátoři

SK ex-mod, ty bys měl vlastní kategorii a docela silnou pozicibrasci píše:rátajú sa aj bývali modi, alebo len admini???mmira píše:no, to je vlastne pravda. jeste priberem Bonda.... a pomalu nas bude vetsina. sakraDeli píše:Já myslim, že ne, jsme taky menšinaex-administrátoři

Pickuper píše:bohužel i ve své vlastní zemibrasci píše:som slovák, už tým som menšina

Smrťák píše:kde to je?
Asi tam ještě neznají sloníkapavproch píše:outdoorforum.cz

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!

- Volivovej volej
- Mistr volantu
Bojím se, že tohle jsi neměl, pokud se ti tam nechce čistit tapety slonů a hůř...pavproch píše:outdoorforum.cz
Pickuper píše:bohužel i ve své vlastní zemibrasci píše:som slovák, už tým som menšina

Hlavně když si i obsah můžeš poregulovat podle vlastních potřeb a realizovat nápady dle vlastního. Teď už to můžu napsat, že bych strukturu většiny diskuzních fór řešil úplně jiným způsobem. Ta stávající je značně zastaralá, ještě přežívající z dob, kdy nebylo možné mít např. subfóra.pavproch píše:@volej: ani se ti nedivím, že se ti ulevilo.... sem jedním asi z 20modů na opravdu velkém fóru (7tisíc členů a téměř půlmilion příspěvků) a je to fakt (i v tak velkém kolektivu modů) dřina, udržet tam jakžtakž pořádek.... na druhou stranu sem (jediným) adminem na malinkém úzce specializovaném fóru (cca 60 uživatelů a asi 500 příspěvků za 5 let) a tam to není dřina ani povinnost, tam je to radost pracovat...
Necháme nějaké hnutí, aby se nás zastávalo.Deli píše:Rozhodně a jestli je nemáme, tak si je vybrečíme ?D

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Adminea?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Asi mu někdo nakukal, že na druhý straně je Itálie, která je známá svou pohostinností vůči tomuto národu 

soon...
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to jsem sem taky chtěl dát
Prevence musí být 

- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To je nějaká prevence?
http://www.novinky.cz/krimi/253245-z-kr ... enych.html

A těmhle se to už vůbec nějak vymklo z rukou.Vyzvaly ženy a děti, aby prostor opustily ...

http://www.novinky.cz/krimi/253245-z-kr ... enych.html