Koronavirus
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koronavirus
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Klap! První fajzr je v rameni. Takže snad mě to už (až to chytim) nezabije.pavproch píše:Takže změna, kterou mi domluvila obvoďačka (protože stále nemá čím očkovat): příští středu si mám jít do nemocnice ve ValMezu pro žihadlo od Fajzra. Taxem teda zvjedaff, esli to klapne.
Bába v čekárně před aplikací měla řeč k čekajícícm a strašila vedlejšíma účinkama - nebylo to veselé poslouchání, sem zvjedaff, esli sa u mně něco z nich objeví. Prozatím dobrý, o fpichu vůbec nevím, blbě ani spát semi taky nechce.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Mě večír trochu bolelo ramínko,ale druhej den už pohoda.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Jinak teda očkovací centrum v malé regionální nemocnici, ale frčelo to tam jak ve fabryce (= pásová výroba). Za tu půlhodinu co sem tam byl (přijít, vyspat dotazník, přijít na řadu, vpich a 15min pozorování po vpichu) tama prošlo snad 30 lidí....
Jaxem tam po fpichu seděl, tak mě napadlo, že sem vlastně nebyl vůbec legitimován, takže sem to nemusel být já.pavproch píše:Jinak teda očkovací centrum v malé regionální nemocnici, ale frčelo to tam jak ve fabryce (= pásová výroba). Za tu půlhodinu co sem tam byl (přijít, vyspat dotazník, přijít na řadu, vpich a 15min pozorování po vpichu) tama prošlo snad 30 lidí....
A ejhle.
Já si fuckt zřídím živnost na Delfy.
Tak jo, žádné horečky, ospalost, blbě aj, příznaky semi nekonají (hurá!), ale... to rameno bolí jak dyby mě do něj fčera někdo fší silou kopnul, takže bába měla v tomhle pravdu.
Druhá včelička bude horší
Můžeš se ale uklidňovat tím, že čím silnější reakce, tím vyšší odolnost
Můžeš se ale uklidňovat tím, že čím silnější reakce, tím vyšší odolnost
2.9T RWD
Zas na tak velký mrkání to není Starej Merc, ve kterém se dá bydlet. Bude s tím ještě dost práce, ale hrozně mě to baví.
2.9T RWD