Caddy píše:PIckuper: a zase ani nehlesne, to uz je potreti nejmin
čeče o nic jsi nepřišel, byl jsem tam s manželkou ..... původně jsme mířili na véču jinam, ale tam měli zavřeno, takže RC byla v tomhle případě z nouze ctnost. Já si dal bigburgera + 3píva, ona nic + neperlivou vodu
Pokud do celkového dojmu započítáváš i celkový dojem z podniku, tak proč ne. Jinak je to kaiserka s průměrným karbošem a trochou zeleniny. Netvrdím že je to za 60 Kč špatná koupě, ale s tím nadšením bych trochu polevil.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
pravda je, že v kvalitě zdá se poněkud polevili..........když už si hrajou na ameriku tak pod názvem dvojitej hovězí burger se slaninou a cibulí bych čekal něco víc než jen 2x prefabrikovanej tenkej karbanátek, 1 plátek slaniny 2x4cm a jedno kolečko cibule Každopádně jako celek je to stále ještě dobrý
a tak já bych to neviděl tak tragicky...........podle mě za to mohla ta neděle.........v pátek a v soboru je tam narváno a v neděli kvůli jednomu blbci nic vařit nebudou.....takže se šáhne pro kaiserku a nějakej prefabrikát a je to....a si to není nejlepší přístup, ale furt lepší než například U dvou kohoutků, kde si hrajou na nóbl gastronomii a nóbl podnik, ale v nedělu maj zavřeno
o je fakt, ze ac je RC vytecny podnik, ty hamburgery nejsou nic moc, to mi u mekace chutnaji vic...ja uz si tam davam minimalne, to uz radsi nejake to maso nebo treba i smazene zampiony (ty jsou prozmenu prvotridni)...