Mobilní telefony a vše okolo mobilních komunikací
Re: Mobilní telefony a vše okolo mobilních komunikací
Taxem doma ve schránce našel smlouvu+SIM od ČEZu, objednal sme ssi teda přenos čísla na úterý 6.10.2026 a už mito i potvrdili. Tak to snad už opravdu s tím přechodem na tarif "platím kolik volám" a sem zvjedaff na to jaký s tím bude mobilní život nejen doma ale i vrůmingu.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Taxem právě uďál dobrý skutek místo toho abych se "s tím prudil".... na té předplacence Go byl kredit necelé tři stovky, O2 sice nabízí možnost vrácení kreditu po převodu čísla k jinému opovi, ale nutno osobně na prodejně.... taxem fčíl poslál 190 déemes na kuře a to málo co tam zbylo rači za ty tři zbývající dny provolám/prosemeskuju než abych sa třepal na prodejnu.
Tak kyslíkárny už mi potvrdily, že mě zítra ráno "vypnou", SIM od ČEZu už mám nachystanou, hned potom ji tam vložím a budu doufat, že "sa chytne", že bude fungovat, že na ní bude opravdu to moje celoživotní číslo, že na ní bude ten tarif a podmínky, co mi slíbili a vůbec že to nebylo šlápnutí do howen... (jako dycky, vymýšlím, co fšecko sa može posráť... ufffff)
Nebaví, ale škeble už sa takle na miljonu inačích šlápnutí do howen vycvičila být pesimista durchumpajzum...
Aproto sic nerath gabu do vjecí, co fungujou, enemže dyž scu tarif "platím jak volám" (NEO je mi úplně kničemu) musím změnit lokál....
Aproto sic nerath gabu do vjecí, co fungujou, enemže dyž scu tarif "platím jak volám" (NEO je mi úplně kničemu) musím změnit lokál....