http://ekonomika.idnes.cz/polepsime-se- ... oakcie_brm
Docela dobrá češtinaDobrý den,
Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. Je v dobrém stavu, nemá žádné technické poškození, žádné škrábance nebo promácknutí, žádné skryté vady. Dodává se se všemi originál klíce, manuály, knihy údržby, zimní pneumatiky a všechny ceské dokumenty. Vuz byl mého bratra, který žil v Ceská republika, muj bratr zemrel pred 3 mesíci v hloupé nehode motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro me, to byl muj jediný bratr a já ho milovala moc. Bydlím ve Skotsko , Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se pohybovala u me doma a ona se nemuže použít jej zde ve Skotsko , protože zde auta mají volant na pravé strane. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je duvod, proc jsem dal za nízkou cenu. To je ceská modelka a papíry a desky, má všechny zaplacené dane, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve své zemi a já budu platit za prepravní poplatky. Pro více informací jsem cekat, abyste mi poslat odpoved.
Dekuji vám!
PS : Jsem velmi líto, muj špatný ceský, pokud umíte anglicky to bude lepší pro me .