Chlubítko univerzální

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
vonkreuz
Letec

Re: Chlubítko univerzání

Příspěvek od vonkreuz »

Úplně vidím tu situaci...
Klasický kroužek lidi a jeden se postaví: "ahoj, jmenuji se Honza a jsem závislý na irské a skotské literatuře..." :D

Dneska jsem neodolal,byl poslední den fungování Tesca v centru, tak jsem si koupil z nostalgie Bud Strongy a cestou domů jsem si četl povídky z jihočeských pramenů a žateckych polí.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Nu, i skladník ve šroubárně si může přečísti Vergilia v originále :D
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
risomas
Autoškolák

Příspěvek od risomas »

to je ppci uz vtedy vedeli jak to bezi
Obrázek
C5 Tourer Excl 2.2 biturbo, BMW R1250GS HP, Honda VT750
Bully
Řidič začátečník

Příspěvek od Bully »

Kdyz jsme u toho dobreho piti, tak z jineho soudku: presne pred tydnem jsme ochutnavali vyborna belgicka piva v Brugach. Trappist specialy jako Paix Dieux, Prearis Quadruple a jine dobrutky :-bd Doporucuji nebyt konzerva ;) Hm, a taky se nebat teroristu, ti do hospudek nechodi :D

Obrázek
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

Nerozumím řeči tvého kmene, alkohol je pro mě vzdálený, ale je to idylická fotka. ;)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Bully: jako v Belgii jsem byl jednou a díky tý krátký návštěvě jsem pochopil, že dobrý chlast je jediná možnost jak tam přežít. Jako ty jejich ženský - no to snad není možný... Ale to pivo mají díky tomu fajn.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Bully
Řidič začátečník

Příspěvek od Bully »

:)) Ale zase takova hruza to neni, na koukani je tam i fura jinych veci. Taky vynalezli treba Spa-Francorchamps ;)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jo ve Spa člověk neustále kroutí hlavou jak je možný, že v takhle placatý zemi si v jediným kopcovitým místě postaví závodní okruh :D . Dobrá chlast, čokoláda a Spa - tři důvody proč tam jet. Takže na 2-3 dny a honem pryč :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Bully
Řidič začátečník

Příspěvek od Bully »

jarka píše:Jo ve Spa člověk neustále kroutí hlavou jak je možný, že v takhle placatý zemi si v jediným kopcovitým místě postaví závodní okruh :D . Dobrá chlast, čokoláda a Spa - tři důvody proč tam jet. Takže na 2-3 dny a honem pryč :) .
Podobny nazor na CR by si udelal i ten Belgican, kdyby prijel na 2-3 dny na Hanou :)) A neuvidel by ani ten okruh, ani cokoladu, jenom chlast a placku.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

toz pocke, sak tu mame hanacke Mont Blanc. a na prvnim vetsim kopcu sme udelale ecce homo
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět