whitelist & blacklist
Re: whitelist & blacklist
Whitelist: kvalita povrchu vedlejších silnic jižně od Písku směr na Protivín. Včera pěkný výlet s miatou.
Blacklist: Oprava státní silnice v Blatné za pomoci semaforů. To musí být v pracovní dny peklíčko.
Blacklist: Oprava státní silnice v Blatné za pomoci semaforů. To musí být v pracovní dny peklíčko.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Rockauto.com White a 2x Black:
Whitelist:
Ve středu během dne objednány díly ze 3 různých skladů v US
Dnes v pátek před polednem díly z 2 skladů již dorazily. Třetí balík se očekává v pondělí.
Blacklist porvé:
3 zásilky = 3x poštovné a 3x celní řízení.
Blacklist podruhé:
vezla to naše žlutočervená konkurence.
Whitelist:
Ve středu během dne objednány díly ze 3 různých skladů v US
Dnes v pátek před polednem díly z 2 skladů již dorazily. Třetí balík se očekává v pondělí.
Blacklist porvé:
3 zásilky = 3x poštovné a 3x celní řízení.
Blacklist podruhé:
vezla to naše žlutočervená konkurence.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
DHL?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já musím velebit ČSOB asistenční službu "bez limitu"k PoV za bratru 1500 ročně. Po nahlášení nepojízdného auta v Rakousku (v nouzáku jsem ho dotlačil ještě na hotelové parkoviště) si obvolali místní servisy a když nikdo nepřislíbil opravu do 24h, už se řešilo jen kam chci v ČR auto odtáhnout a jak dostaneme osazenstvo domů. Domluvili odtahovku která mi složila náhradní auto a nabrala si moje, platil jsem pak jen pár stovek za vrácení auta mimo centrálu půjčovny.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Vyrazil jsem do AAAček. Prodávat. Prodejce nových aut nabídl po telefonu 120k, byl jsem odhodlanej při jakékoliv nabídce nad 150 sbalit prachy a utíkat
To byla sranda.
V čekárně tři prdele lidí. Vedle v kanclu tři prdele bazarníků, scrollujících na telefonech, asi všichni zrovna volali manažerovi do Prahy, jestli těm nešťastníkům vedle můžou dát slevu nebo o 10k víc za jejich popelnici.
Brý den, kterej z Vás je X? Super, volali jsme spolu, jsme domluvený na termín. Jdeme.
Jo, vy teď řešíte něco jinýho? Zaprvý to nevypadá, zadruhý to je Váš problém.
Vypadnu z kamrlíku, vidím jiný dveře, nápis "manažer prodejny". Tak to jo, rozjedu full Karen.
...posaďte se, dejte si kafe, kolegové se Vám hned budou věnovat.
Nechci tady dělat chytrýho šefe, ani bejt nepříjemnej, ale na mě tyhle věci nefungujou. Auto je támhle, jdeme jezdit, jedna cena, jojo-nene.
Ne, klíče Vám dám, až si do toho auta půjdeme sednout a techničák teď nepotřebujete.
Jasně, 5 minut.
Po 10 minutách odcházím.
Vrhne se na mě ňáká vykozená peroxidka, že kam jdu.
Říkám, že do prdele, protože jsem 15 minut po domluveném termínu a nebaví mě to.

To byla sranda.
V čekárně tři prdele lidí. Vedle v kanclu tři prdele bazarníků, scrollujících na telefonech, asi všichni zrovna volali manažerovi do Prahy, jestli těm nešťastníkům vedle můžou dát slevu nebo o 10k víc za jejich popelnici.
Brý den, kterej z Vás je X? Super, volali jsme spolu, jsme domluvený na termín. Jdeme.
Jo, vy teď řešíte něco jinýho? Zaprvý to nevypadá, zadruhý to je Váš problém.
Vypadnu z kamrlíku, vidím jiný dveře, nápis "manažer prodejny". Tak to jo, rozjedu full Karen.
...posaďte se, dejte si kafe, kolegové se Vám hned budou věnovat.
Nechci tady dělat chytrýho šefe, ani bejt nepříjemnej, ale na mě tyhle věci nefungujou. Auto je támhle, jdeme jezdit, jedna cena, jojo-nene.
Ne, klíče Vám dám, až si do toho auta půjdeme sednout a techničák teď nepotřebujete.
Jasně, 5 minut.
Po 10 minutách odcházím.
Vrhne se na mě ňáká vykozená peroxidka, že kam jdu.
Říkám, že do prdele, protože jsem 15 minut po domluveném termínu a nebaví mě to.
Jsem se začal smát, až jsem na ni paní trošku prsknulKolegové mají rozpracované jiné klienty. U lékaře byste si taky musel počkat.

black on black, petliter, jebem na too 

Když jsem prodával dvouletý Opel Combo, tak jsem nasraně odjel kvůli cenovce a když jsem za 40min. parkoval doma (cca 21:00) tak mi volali a nabídli pro mě už hratelnou cenovku. Nechal jsem si cenu potvrdit do emailu s tím, že už nebudou auto znovu prohlížet a druhý den jim auto dovezl. Hodili mě zdarma domů.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Tam uz to je jak u doktora. Domluveny cas je cas, kdy zacinate cekat na ukon 

Aktivoval jsem ďábelský plán.
Odvezu to do VW a uděláme s nima nějakej kšeft. Jakože já vím, že je to omlácený kluci, ale já mám havarijku a když mi slíbíte, že to odemě koupíte, tak Vám udělám super zakázku...
Tak mě vyhodili, že DasWeltAuto je prodej ojetých, nikoliv dojetých vozů.
Nezbylo než aktivovat ďábelský plán 2.0.
Vrátil jsem pučenýho Kamiqa a řekl pánovi natvrdo, že prodávat nový Škodovky umí každej vocas, ale vykoupit osm let starej diesel s 260kkm na taháči měsíc před technickou, to chce celýho chlapa.
Dali mi o 30k vč. DPH míň, než jsem to měl na bazoši, za podmínky že jim nechám udělat aspoň čelní vokno.
Johohoho.
Odvezu to do VW a uděláme s nima nějakej kšeft. Jakože já vím, že je to omlácený kluci, ale já mám havarijku a když mi slíbíte, že to odemě koupíte, tak Vám udělám super zakázku...
Tak mě vyhodili, že DasWeltAuto je prodej ojetých, nikoliv dojetých vozů.

Nezbylo než aktivovat ďábelský plán 2.0.
Vrátil jsem pučenýho Kamiqa a řekl pánovi natvrdo, že prodávat nový Škodovky umí každej vocas, ale vykoupit osm let starej diesel s 260kkm na taháči měsíc před technickou, to chce celýho chlapa.
Dali mi o 30k vč. DPH míň, než jsem to měl na bazoši, za podmínky že jim nechám udělat aspoň čelní vokno.
Johohoho.

- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No věřil sem si na 10k eur vc dph. Nezavolal nikdo.
Za 8k zavolal jeden a vymejslel.
Sel za 7. Podle me si ho ten prodejce nechava pro sebe, jeste nez vedel ze tohle budu potrebovat, mluvil o tom ze shani O3RS v nafte…
Za 8k zavolal jeden a vymejslel.
Sel za 7. Podle me si ho ten prodejce nechava pro sebe, jeste nez vedel ze tohle budu potrebovat, mluvil o tom ze shani O3RS v nafte…