No ty ubohá Rasistko.Přínosem v ČR nebude už nic bez tak celou tuto zemi rozkradli vaší zákonodárci.Dnes už Česká Republika nemá jméno,jako to bylo kdysi,všechny velké podniky vlastní cizinci,celou tuto zemi jste zaprodali.A tet hledáte chyby na Romech.Ještě si jednou vzpomenete na Romy jak vám byly dobří,jak vám tady budou žít Arabové a vy se budete klepet nastoupit do MHD aby náhodou nějaký fanatik neodpálil Bombu.A pokud Rom je zvěrstvo pak se zamyslete co za celou dobu dokázala bílá rasa ve světě jaké zvěrstva.Rom by se nikdy nezmohl vzít střelnou zbran a postřílet nevine lidi,tak jak to bylo ten nedávno v Norsku.Žije mezi vámi řádově tisíce Romů kteří žijí nad poměry vás,myslíte si že jsou to cizinci,a už máme dost toho jak se naše národnost ponižuje.JÁ JSEM HRDÝ NA TO ŽE JSEM ROM,MOJE ŽIVOTNÍ UROVEN JE DOST VYSOKÁ NA TO ABYCH VE SVÝM 27 LETECH HRAVĚ KONKUROVAL LIDEM KTEŘÍ SI BUDOVALI SVŮJ ŽIVOT NAPŘÍKLAD DO SVÝCH 50 LET.A TET OTÁZKA ZNÍ JAK TO ŽE TEN CIKÁN SE MÁ DOBŘE,SAMOZŘEJMĚ ŽE VAŠE ODPOVĚD BUDE ŽE SI TO NAKRADL,PROTOŽE VAŠE POVAHA JE O TOM ZÁVIDĚT,NEPŘÁT A NĚKOHO JEN SOUDIT.JSTE OBYČEJNÍ ATEISTI A HITLEROVI DĚTI.
A k tomu bych chtěl ještě dodat to že nechápu POINTU v tom že si šetříte na dovolené celí rok,skoro nežerete,a v létě si jezdíte do Itálie,Španělska,Řecka,Portugalska,Chorvatska atd. a píšete pohledy svým Příbuzným,nebo když přijedete do svojí vlasti básníte o tom jak tam bylo krásně,jak byly temperamentní ti lidé,no jednou větou říkáte krása.Ale Ital nemá moc daleko od Roma nebo Španěl,jejich povaha a zvyky jsou skoro stejné a jejich chování naprosto stejné,hluk,hudba z oken,atd. A TAM VÁM TO NEVADÍ?Proč vám to vadí vy mrtvoly tady a tam ne?Pak ale nebásněte o tom jak tam bylo,kdyby jste žili v U.S.A. tady by vám dali pořádně !!!! By jste byly rádi že jste.