VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: VZKAZY

Příspěvek od jerry »

PP: Vy to tam máte vůbec nějaké divné, všude sucho, u nás na jihozápadě pekelné a jedině u vás normálka ;)
https://www.intersucho.cz/cs/
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Fčera tuhle mapu ukázali i fpředpopiča na čt1 a u nás opravdu bílá, zatímco fšude inde oranžová až červená. Ale moc mito neštymuje - na zalívání kytek drahá 3/4 používá dešťovku z podzemní 6m3 nádrže (teče do ní woda z části střechy baráku) a doposud nigdy nebyla nasuchu už fčebrenci (resp. na suchu byla jednou jedinkrát asitak 3 rocky z5 ato až v zářijci).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Na jihozápadě už to není o nádržích, ale lidem vysychají studny :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch fčera píše: nepřelezlo to 35,1
Neska sme už na 36,5 a ešče to asi leze pomalu nahoru.
A o rekordech píšou neska zas.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jeden vzkaz kolegovi TD - řidič mixu, který si to po JS, směr Barr, přifrčel odbočovacím pruhem a před začátkem odbočovacího dal blinkr a chtěl se tam nacpat. Frajer nebyl, protože na Waze tam zrovna svítila hlídka.
Chvíli jel s blinkrem vedle mne a když jsem se k ničemu neměl, tak se začal na mne s tím mixem tlačit. Viděl, že to se mnou ani nehlo, tak toho nakonec nechal a zkusil to na toho za mnou. Tam mu to vyšlo.
Sorry, ale já tam nestojím jako debil jenom proto, abych pak tyhle vychcánky pouštěl.
270kW
195kW
107kW
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

pavproch píše: včera, 09:59 Fčera tuhle mapu ukázali i fpředpopiča na čt1 a u nás opravdu bílá, zatímco fšude inde oranžová až červená. Ale moc mito neštymuje - na zalívání kytek drahá 3/4 používá dešťovku z podzemní 6m3 nádrže (teče do ní woda z části střechy baráku) a doposud nigdy nebyla nasuchu už fčebrenci (resp. na suchu byla jednou jedinkrát asitak 3 rocky z5 ato až v zářijci).
o koze a o voze
Pravda vyděsí
Odpovědět