Si asi pár plechovek obstarám...dneska se mi jedna dobrá kamardka svěřila, že ji tak trochu napdl jeden cigán v buse, když mu překazila kapsařinu...jak jsem se zase nasral kurva, být u toho kurva, tam mě beztak zavřou.
Minulý týden jsem byl v Terezíně a plechovku tam ještě mají.
Druhá možnost je kolínská Draslovka, kde se stále vyrábí. Dokonce ve stejné budově jako před 60 lety.
edit: sakra druhej
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Slawall: Nechtěla by kamarádka začít chodit na hodiny sebeobrany pro ženy? Člověk nikdy neví, kdy by se jí to mohlo hodit. Ženy jsou bohužel velice snadná kořist.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Kura to ji navrhnu...před nějakou dobou jsem ji koupil pepřák, ale zrovna ho měla doma, že ho prý nosí jen večer, ale od teď ho bude nosit i přes den...
Pepřák se hodí v situacích, kdy máš nějaký čas na reakci. A pokud ho nosí třeba v kabelce, tak než ho najde, to taky chvíli trvá. Prostě kdyby k tomu pepřáku použila ještě nějaký hmat a chvat na víc, bylo by to lepší hlavně pro ni. Mnoho žen takové šance nemělo nebo nevyužilo a pak třeba trpí doživotními traumaty.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.