Snehové správy
Re: Snehové správy
Já mylslím, že bufík nenahradí stoprocentně vyhřívaná skla...sice udělá v autě teplo, ale když namrzaní stěrače tak nepomůže, taky na odmlžení při vjezdu třeba do podzemek je rychlejší výhřev...
2.016V 99kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
určitě ne za jízdy...tam je výhřev neocenitelný a nenahraditelný pomocník!
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
první info po tříhodinovém ježdění - Pustevny zrádný povrch, rychle se to vyhladí, ale boky dobré, Soláň mnohem lepší, nahoře až 5-10 cm sněhu
Ain´t nobody got time for that
Hm..na většině území ČR sněhové srážky, jen na Jižní Moravě k tomu sněhu musí i pršet. :-/
2.016V 99kW
Byl bych pro. Jenom doufám, že to bude až po 19.12. protože než mi ségra sepíše správní žalobu, tak jsem zatím bez papírůBrus píše:http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.p ... oc=2&cat=7
vzkaz pro místní (Pavproch, Aikon, charger, majitel bílého evo7, žlutý ctr) :zatím jakože nic, ale doufám, že až napadne sníh, tak uděláme nějaký večerní sraz s výjezdem na pustevny, obvykle po 6-8h je tam provoz nula, všichni co tam byli lyžovat už jsou doma, bus už nejezdí a hosté v hotelích se opíjejí v restauracích.. je nás tu dost. (už mám zimní gumy - v garáži)
někde jsem měl fotku jak jsme tam rozbili nárazník u STI (ve sněhové barieře byly schované svodidla) ale nemůžu ji najít

Rychlost zabíjí!
Dnešní noční cesta z Phy domů do Asie

To sis kvůli těm fotkám přesedl dozadu? 

Byl jsem donucen přesednout 

dva oranžové podlouhlé dislpeje jak avensis, jen mi nesedí modré čísla na budících.
Pravda vyděsí
včera jsem jel z prešova a v kopci mezi kolárovicema a makovem jsem zažil poměrně horké chvilky. stát s naloženým transitem+vozik v protisměru a nemoc jet dopředu protože to nejede a ani dozadu, potože vozík už byl úplně zalomený není úplně příjemný pocit
(zatímco se kolem mě snažily plazit kamiony v obou směrech)
po pár minutách snažení mě napadlo vypnout ESP a hle.. najednou jsem se vyškrábal do svého pruhu a nakonec i domů.
ponaučení z toho mám 2. ESP je v takových případech ke škodě. ježdění se zbožím přenechat těm, co jsou za to placení
Ale večer jsem vytáhl mx na čerstvě zasněžené cesty a to bylo fajn
mile mě lehká zadokolka s torsenem překvapila

po pár minutách snažení mě napadlo vypnout ESP a hle.. najednou jsem se vyškrábal do svého pruhu a nakonec i domů.
ponaučení z toho mám 2. ESP je v takových případech ke škodě. ježdění se zbožím přenechat těm, co jsou za to placení

Ale večer jsem vytáhl mx na čerstvě zasněžené cesty a to bylo fajn

Pravda vyděsí