Tak. Přesně podle (mých obvyklých pesimistických) očekávání,.... v úterý sem vjel na SK do roamingu a celý den vše na té mojí soukromé Go SIM, roamingovala. Až podvečer najednou ukázala "jen tísňová volání". Restart hebla pomohl a pak už byl klid. Včera poránu zase jen "nouze", zase restart a dobrý. Během cesty na Brnčalu sa ale signál ztratil (logicky, není tam pokrytí) a už sa neobnovil, vůbec, nepomohlo nic (ani restarty, ani žádné přenastavení v mobilu, prohození SIM ve slotech, ani skrz web na mojeO2). Taxem opakovaně volal (z firemního čísla) na O2, tam napřed ze mně dělali blbce ale nakonec uznali, že to musí být nějaká chyba SIM = v pondělí až budu zpět si zajdu na prodejnu do RpR pro novou SIM. Jsem ukrutně zvědav, esli to pomůže.pavproch píše: ↑pon 31 srp 09:45 Tak odpověď od živého člověka z O2:Budu to sledovat, uvidím. Bohužel ftom mojem heblu nelze zapnout pouze 4G (samostatně), nabízí jen 4G a automaticky 2G v případě nedostupnosti 4G, ftom taky může být háček.Skutečnost, že po restartu telefonu došlo k okamžitému návratu do domácí sítě, obnovení plného signálu, spíše naznačuje problém na úrovni registrace zařízení v síti než trvalou závadu.
V tuto chvíli však nevidím důvod k obavám, že by šlo o systémový problém služby VoLTE.
Děkuji za upozornění a v případě opakování situace mi prosím dejte vědět.
Ie: co sa može posráť, to sa taky poséře...