VZKAZY

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
HondaMan
Letec

Re: VZKAZY

Příspěvek od HondaMan »

Lidi se začnou chovat jako kreténi na čemkoliv. Ať to má volant nebo řidítka.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já si myslím, že to má souvislost s fyzickou námahou a vyplavováním adrenalinu, že hned na každou kravinu bouchne, přitom by v normále reagoval úplně jinak.
To samé při řízení mot. vozidel. Někdo je na to slabší, je to pro něj permanentní stres a tudíž podrážděně reaguje na každou blbost a je agresivní.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
PepaSFI
Mistr volantu

Příspěvek od PepaSFI »

zkuste si udělat takhle o víkendu malý výlet někam ven na silnice. Potkáte možná stovky aut a desítky cyklistů. Ty auta občas poruší rychlost, sem tam někdo nedá blinkr nebo blbě zastaví, zazmatkuje na přednosti, přinejhorším udělá ne zcela korektní předjíždění, tak v jednotkách případů. Z dvaceti cyklistů jich deset jede blbě, pět jich udělá úplnou kravinu a tak dva tři téměř sebevraždu. A ještě to většina z nich bude vydávat za své právo a svaté poslání. O katastrofální neznalosti základních pravidel nemluvě. A obvykle do toho zatahujou i své děti.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

M.Z. píše: pát 16 čer 18:50 Já si myslím, že to má souvislost s fyzickou námahou a vyplavováním adrenalinu, že hned na každou kravinu bouchne, přitom by v normále reagoval úplně jinak.
To samé při řízení mot. vozidel. Někdo je na to slabší, je to pro něj permanentní stres a tudíž podrážděně reaguje na každou blbost a je agresivní.
Já jsem úplně v klidu, užívám si horských silniček, ale předevčírem jsem přijel do Plzně a za 2 dny už mi 3 lidi nedali přednost zprava ve vilkové čtvrti x_x Já to vždy zadupnul a dotyční kreténi/nky ještě mávali rukama, měli pocit, že když jedou rovně, tak mají přednost. Kurňa, se mi vyplavuje adrenalin, už abych byl zpátky v lesích :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

zrovna před chvílí mi před čumákem u IKEA profrčela paní v něčem bílém s RZ PR1 BRAM1 a ještě rozhazovala rukama, když jsem na ní troubil... Byl jsem samo zprava ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Zvláštní, že místo toho, aby se zamysleli co udělali blbě, tak prvotní reakce je agrese...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Včera trocha deště a hned se zase nakupilo dementů co se umí jen držet volantu, ale přepnout z denního svíceni na potkávačky, to ne. A to jsem na některé exoty blikal.. nic. Tihle lidi mě fakt serou.

(a stále nechápu, ta auta když prší přeci sama zapnou potkávačky, ne?)
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Porad to nemaj všechny auta. Hnujdaje napr minimálně
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Nezapnu ak to manualne prepnes z automatu do off. Preco to niekto robi netusim. Ale deje sa to.
PepaSFI
Mistr volantu

Příspěvek od PepaSFI »

ta přednost zprava, to se jaksi začíná množit. Nejspíš to bude tím že lidi jsou stále více přesvědčovaní a manipulovaní že netřeba myslet, vše je nalinkováno a označkováno a ošetřeno a jaksi se zapomíná na to že jsou i situace kde značka ani semafor není. Pak nastávají ty svérázné výklady že hlavní je ta rovně, nebo ta širší a že je to jedno, stejně tady nic nejezdí... Já už jsem několikrát uváděl že to obvykle řeším načasováním, radši včas uberu abych se do konfliktní situace vůbec nedostal, než pak řešit průser. A že je to blbec co se ještě víc utvrdí ve své pravdě? No asi jo, jenže je otázka, jestli by se mu rozsvítilo kdybych vedle něj musel brzdit jak v kresleným filmu a troubit na něj. Bohužel ne vždy se to dá udělat, potkalo mě to před pár dny. Je tady nedaleko takové místo. Dvě křižovatky tvaru T hned vedle sebe, bez určení přednosti, tedy zprava. Kuriozita tak známá a profláknutá že se dává za příklad ve všech okolních autoškolách desítky let. A samozřejmě vám tu přednost nikdo nedá protože rovně je hlavní žejo. Tentokrát načasování nefungovalo, přišlo to na té druhé křižovatce a na těch pár metrech nebylo kde udělat si prostor. A ta dodávka zkrátka vůbec nehodlala cokoliv řešit. No čekal jsem to, takže brzdy nešly do abs, jen to bylo nepříjemný pro pasažéry. A protože nemám ve zvyku vytrubovat tak jsem klakson sice zmáčk ale až pozdě, zkrátka mi spíš záleží na zvládnutí situace než na pózách.
Odpovědět