Mattone : v Polsku jsem demenci tohoto typu nezažil nikdy. A to jsem tam už pár km najezdil. Lépe řečeno mám to Polsko sjeté celé od jihu na sever a od západu na východ opakovaně. Říkám to furt, že jsme nejhorší řidiči v Evropě, zdatně nám konkuruje snad akorát Slovensko a ŘB často zmiňuje Itálii. Dole u cigošů jsem ale nebyl "od Kuvajtu napadení", takže nesoudím.
Tím se oklikou dostáváme zase na mé oblíbené téma, že řeším denně nějakou krizovku a všichni mi psali, že jsem dement, že neumím jezdit a evidentně už se to tu odkopává a nejsem sám, kdo je s tím stavem nespokojenej a není den, aby vše šlo hladce.
Jsem z toho už hodně otrávenej. Stav silnic zoufalej, řidiči nasraní, z autoškol lezou individua strašných kvalit (to je téma samo pro sebe), pumpičkáři dodneška nechápou, že světla a reflexní oděv je základ pokud už jsi teda natolik debilní, že nevyužíváš paralelní cyklostezku, ale jedeš jako dement ve 4 ráno po 4 proudé silnici první třídy....a hold to takhle vypadá pak. I jako ateista se modlím za každého motorkáře aby přežil den.
Tak nějak to vyúsťuje v todle :
https://www.forum24.cz/rychlejsi-je-cr- ... vu-dalnic/