https://www.novinky.cz/clanek/krimi-dra ... .seznam.cz„Zvenčí se určitě k tomu nemá šanci nikdo dostat, protože to je jasně zakódováno a každý člověk má svůj přístupový kód. Ale i přesto se zástupci městské společnosti Ovanet přemýšlíme nad tím, jak by se ten systém dál zabezpečit ještě víc,“ dodal.
VZKAZY
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
Takže by to mělo trvat asi tak 3-2-1...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Každý člověk má kód, takže existuje více správných kombinaci. A přístupy se neloguji. Absurdní? Možná bych tomu i věřil. Jinak by to bylo moc easy.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Snažím se žít v míru. Fakt, že jo. Ale když v tomhle místě:
https://www.google.cz/maps/@50.0826644, ... ?entry=ttu
Zastavím a čekám, než se pán vymotá z toho podélnýho, abych tam mohl zajet já a zezadu se přířítí ňáká upocená pumpička, v pruhu pro auta, a začne vřískat, že dopíče ať jedu a nepřekážím, pořád se mi trošku zvedne tlak.
Vidím tam ten cyklopruh, v kterým by to hovado mělo jet, jenom já?
https://www.google.cz/maps/@50.0826644, ... ?entry=ttu
Zastavím a čekám, než se pán vymotá z toho podélnýho, abych tam mohl zajet já a zezadu se přířítí ňáká upocená pumpička, v pruhu pro auta, a začne vřískat, že dopíče ať jedu a nepřekážím, pořád se mi trošku zvedne tlak.
Vidím tam ten cyklopruh, v kterým by to hovado mělo jet, jenom já?
black on black, petliter, jebem na too 

tak zase chápu, že nepojede cyklopruhem v protisměru. Na jeho pindách to ale nic nemění
Neřešit.
Já se takhle minule zasmál na přechode hrozenkov (směr ČR), kde jel kamion do vaziciho pruhu a dalších asi 10 os. aut jako ovce za nim. Místo aby je-li normálně po silnici. Zasmál jsem se a jel dal.
Já se takhle minule zasmál na přechode hrozenkov (směr ČR), kde jel kamion do vaziciho pruhu a dalších asi 10 os. aut jako ovce za nim. Místo aby je-li normálně po silnici. Zasmál jsem se a jel dal.
Tohle je dobrý zmrdství ty vole... https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_hovo
Nechápu, že je to pořád tolerováno. Od země odtrhnout a pověsit za koule do průvanu.
Nechápu, že je to pořád tolerováno. Od země odtrhnout a pověsit za koule do průvanu.
- GeneHawkins
- Letec
Myslím, že tam ten cyklopruh, v kterým by to hovado mělo jet, vidíš jenom ty. Já tam vidím přikázaný směr objíždění, který mu jednoznačně přikazuje jet tím tvým pruhem. Na druhou stranu, když ho blokuješ, nevím, proč tě neobjede po té zebře, řekl bych, že tomu nic nebrání.
já si s tím obrazem couvnul abych viděl co je na začátku té ulice. Je to jednosměrka s protisměrným provozem cyklistů, s odděleným pruhem. Takže cyklista co jede ve směru jednosměrky jede normálně po komunikaci. Což mu nedává právo pičovat. My řidiči víme že někdy je nutné zastavit vozidlo z důvodu dopravní situace. Cyklista to asi nechápe. Cyklista to klidně může, při nějaké té opatrnosti a toleranci, nějak prokličkovat. Vsadím se že o kousek dál klidně pojede po chodníku a vůbec mu to nebude vadit a ještě bude pičovat když se to někomu nebude líbit.
Takže stručně, cyklista jede správně ale chová se jak pičus protože si asi cyklosedlem přiskřípl mozek. Bohužel se to stává i docela fajn lidem, jak sednou na ten vehement, stanou se z nich úplní kreténi.
Takže stručně, cyklista jede správně ale chová se jak pičus protože si asi cyklosedlem přiskřípl mozek. Bohužel se to stává i docela fajn lidem, jak sednou na ten vehement, stanou se z nich úplní kreténi.