MZ: To nevím, vždyť je to SUV jako SUV

To mi už přijde na palici - mám SUV, tak proč bych chtěl sedět prdelí na silnici? Na to si koupím Z4 nebo něco takového, ne? TvlVolfik píše:Když vlezu ke kamarádovi do Kodiaqu, tak první co udělám, je že sedačka jede na doraz dolů. On to zase nechápe, sedačka max nahoře a sedí si jak pán v křesleMám přitom mnohem více zkušeností s auty než on... Já bych si tak připadal, že ztrácím kontrolu, mám rád doslova na zemi ležící pozici
Čím nižší auto, tím pocitově lepší, takže sporťák, který podjede Tatrovku, je ideálně vysoké auto.
To to špatně chápeš.francis píše:Bobe, mne 500 km po vsech cestach ruznych povrchu fakt bohate staci na uceleni nazoru. Nevim, co dal na tom chces zkoumat
Honziss: Byl to Tucson rv 2018 a co ridim je tezko jmenovat. Rukama mi na tisice km proslo mnoho aut od 60 po 300 koni napric beznymi segmenty, nejmene zkusenosti mam se supersporty, off-roady a nejvyssi premii. Ted sbiram poznatky o SUV, coz se tu stava nedoknutelna kategorie. At si kazdy jezdi v cem chce, vadi mi to zbytecne hroceni, hodil by se nadhled
A to bych se vsadilpetr_riha píše:Bobe, to bude asi tím, že narozdíl od toho borce nemáš "více zkušeností s auty než on"
francis píše:Maro, proc by nemohla byt zkusenost s Tucsonem smerodatna? Ujedu s tim neco a vyplivnu svuj nazor, tecka. Nepotrebuju, aby me tu nekdo presvedcoval o opaku, nebo o vyberu spatneho auta k nabirani poznatku. O to tady jde, proste hotove novinky.cz, kde taky neexistuje nejaka pohodova rozpravka plna ruznych nazoru