Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
nemas to nejake male? 

Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Na kravín vysoký. Asi kravín na žirafy - žirafín.
Mě se teď povedl docela pěkný skalp v Mostě, pohrával jsem si tam s né úplně dobře řízenou 911 turbo. Sice je to jen o řidiči, ale stejně to potěší. Na nájezdech na rovinky, je krásně vidět jak brutálně ujíždí navzdory mojí vyšší rychlosti na výjezdu.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

pavproch píše:Heč, po více než 4 letch boje s ouřadem a ČEZem sem se neska stal ščastným držitelem stavebního povolení na stavbu fabryky....![]()
(Fčíl ešče, aby sa něgdo neodvolal a nabylo to právní moči)
vonkreuz píše:A než navezeš stroje do haly, tak by mohla být AF gymkhana.
@PP - ty ses ale kecal, vždyť je to dost velký, pár motokár motokár nebo Jarkova "motokára" by tam mohly řádit s přehledem...pavproch píše:podle velikosti haly tak leda s matchboxama....

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Hmmm, tak ta firma, co sem si ji vybral jako dodavatele montované haly je fakt šikovná... za dva týdny od zahájení prací mají skoro hotovo....

Btw, už sem taky kompatibilní se zimním provozem dle zákona....
(ale venku je 17 stupňů, plus)

Btw, už sem taky kompatibilní se zimním provozem dle zákona....

(ale venku je 17 stupňů, plus)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kua, nestojí to kousek od Přerova a staví to Mont Kovo? Ty stroje jsem tam vezl konkrétně já 
Nebo u Valmezu? Tam jsme to vezli taky.

Nebo u Valmezu? Tam jsme to vezli taky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Ja jsem si myslel, ze to kutite spolu prave, kdyz jsem videl ten stroj na predchozi fotce

A jezdí peknym BMWpavproch píše:Hmmm, tak ta firma, co sem si ji vybral jako dodavatele montované haly je fakt šikovná... za dva týdny od zahájení prací mají skoro hotovo....

Mirek