VZKAZY
Re: VZKAZY
Držím všechny svoje palečky!
Juniorka zítra dělá zkoušky na B-řidičák. Kéžby to udělala.
Juniorka zítra dělá zkoušky na B-řidičák. Kéžby to udělala.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Lachende Bestien
- Letec
S memorováním teorie pravděpodobně problémy neměla, takže se obáváte, že nezvládne praktickou část?
Pak jste asi zanedbal možnost dát jí sám pár lekcí za volantem - nechat ji řídit a z pozice kopilota konstruktivně kritizovat?
Jinak o nic moc extra důležitého nejde, a navíc v čím pozdějším věku začne člověk řítit, tím může být osobnostně zralejší a tedy "kvalitnější" řítič (méně agresivní a arogantní, i když tyto vzorce chování často posiluje právě samotné říťění).
Pak jste asi zanedbal možnost dát jí sám pár lekcí za volantem - nechat ji řídit a z pozice kopilota konstruktivně kritizovat?
Jinak o nic moc extra důležitého nejde, a navíc v čím pozdějším věku začne člověk řítit, tím může být osobnostně zralejší a tedy "kvalitnější" řítič (méně agresivní a arogantní, i když tyto vzorce chování často posiluje právě samotné říťění).
Tak. A sem "bez" Pindice - juniorka zkoušky dala, takže s ní odfčíl bude drandit. A já do toho lít benzín.
Btw, jako odměnu za úspěch dostala za úkol si koupit nálepku "Zajíce".
Btw, jako odměnu za úspěch dostala za úkol si koupit nálepku "Zajíce".
- Lachende Bestien
- Letec
Upřímnou soustrast (pro vaši juniorku), já bych asi fakt už nechtěl získávat řítičské zkušenosti v dnešním hustém provozu se zbaběle skrytými bukanýry a kasírovači v civilních autech a "pastmi" na řidiče v podobě radarů a kamer.
Ale člověk je tvor přizpůsobivý, a jak říká řB, zvykne si i na kriminál.
Ale člověk je tvor přizpůsobivý, a jak říká řB, zvykne si i na kriminál.
Blbko s Peugeotem 2008e: za blokování jediné dostupné nabíječky v okruhu 40km s autem dobitým na 99% shoř v pekle! Je slušnost nechat za oknem aspoň telefon.
Peugeot: zkuste při výrobě aut používat mozek a auto, který je plně nabité, naučte odpojit pistoli bez nutnosti odemčení auta
PRE: spravte si 22kW nabíječku v Český Lípě, když už prý nemůžete odpojit dementa blokujícího 75kW rychlonabíječku!
...aneb páteční odpoledne v kostce. Následný přejezd do Děčína k jiné nabíječce s vypnutým úplně vším, aby auto dojelo by vydal na samostatný příběh..
Peugeot: zkuste při výrobě aut používat mozek a auto, který je plně nabité, naučte odpojit pistoli bez nutnosti odemčení auta
PRE: spravte si 22kW nabíječku v Český Lípě, když už prý nemůžete odpojit dementa blokujícího 75kW rychlonabíječku!
...aneb páteční odpoledne v kostce. Následný přejezd do Děčína k jiné nabíječce s vypnutým úplně vším, aby auto dojelo by vydal na samostatný příběh..
-
- Autoškolák
Radši to tady ani nepiš.rutak11 píše:Blbko s Peugeotem 2008e: za blokování jediné dostupné nabíječky v okruhu 40km s autem dobitým na 99% shoř v pekle! Je slušnost nechat za oknem aspoň telefon.
Uvidí to "turbo" a vysvětlí ti že EV je to jediné správné,a dokonalé!
Pokud se náhodou vyskytla nějaká chybka,můžeš za to jen ty sám a sám,nikdo jiný!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
rutak11: znám...zažívám. Proto je pro mne EV zatím věc, která mne jenom zdržuje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kuju fšemu a fšem!
Juniorka mě neska svým způsobem napodobila... já před mnoha lety študil v Brunnu, kde sem si i dělal a udělal papíry na auto, dyž sem si je na úřadě vyzved, tak pro mě přijeli rodiče žigulem, já ještě v Brunnu vlez za volant (s ještě teplými papíry fkapse) a vylez od něj až v jižních čechách... prostě hned začerstva a zprudka ... A juniorku neska drahá dovezla leguánem (bo pindica je na operačním sále) do RpR pro (ještě teplé) papíry a dyž s nima juniorka pyšně vyšla z úřadu, tak ji drahá hned nahnala za volant a juniorka odřídila (BEZ komplikací, úrazu a vzrůša - proto to poděkování fšemu a fšem) z města ven, I/35 až na Haute Bečwa a z5 dom.... hezky!
Juniorka mě neska svým způsobem napodobila... já před mnoha lety študil v Brunnu, kde sem si i dělal a udělal papíry na auto, dyž sem si je na úřadě vyzved, tak pro mě přijeli rodiče žigulem, já ještě v Brunnu vlez za volant (s ještě teplými papíry fkapse) a vylez od něj až v jižních čechách... prostě hned začerstva a zprudka ... A juniorku neska drahá dovezla leguánem (bo pindica je na operačním sále) do RpR pro (ještě teplé) papíry a dyž s nima juniorka pyšně vyšla z úřadu, tak ji drahá hned nahnala za volant a juniorka odřídila (BEZ komplikací, úrazu a vzrůša - proto to poděkování fšemu a fšem) z města ven, I/35 až na Haute Bečwa a z5 dom.... hezky!
Tak ať jí to frčí bez problémů. Já v den 18. narozenin, odložil jízdní kolo Favorit, se kterým jsem byl do té doby jedno tělo a už na něj nikdy nesedl
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pro papíry sem si dojel vlakem, obratem zpátky a jel pro kámoše asi 90 kilaku někam na tábor. Hned první den sem zjistil ze Felda udělá přes 160 GPS, imo 173 tam dokonce bylo
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))