Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Franta Lopata
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Franta Lopata »

Jenže peněz co proteklo na jejich integraci a všeobecnou podporu, za to bys postavil minimálně dvě Prahy i s metrem a jednokolejkou. Jistě, pokud autonomie, tak všechna opatření s tím spojená. Pokud se chtějí sami izolovat, je to jejich volba, mají stejné možnosti jako my, kteří se o sebe musíme starat sami a nečekat s nataženou rukou.

Pokud oni autonomii, tak my dvě. =))
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

já myslím, že to není blbej nápad.......v rámci Evropy by se pro ně určitě nějaké fajnové území našlo....osobně bych preferoval nějakou bývalou ostrovní zámořskou državu toho času třebas neobývanou....napadají mě zejména Francií vlastněné Velké a Malé antily....spousta ostrovů........pár práznejch by se jich určitě našlo, či by se dali vyprazdnít....... byla by to dobrá lokalita pro takový stát....příznivé klima, hojnost ryb, dlouhé pláže, svoji mezi svými....do civilizace daleko :D
Niko nadžanel ko kerdža
Franta Lopata
Letec

Zbytečně složité. Navrhl bych toto řešení: Sepsat seznam opuštěních měst a vesnic v celé Evropě. No a nepřizpůsobivé pěkně bratrsky a rovnoměrně podělit do všech států SESR. Proč stavět něco, co už někde postavené je, tam si to mohou dodělat podle obrazu svého. Musíš počítat s tím, že mnoho jich nemá ani základní pracovní návyky. A dobrovolně Ti tam nepůjdou. Bohužel je to daň za sociální stát a veškerý komfort s tím spojený.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

3 možnosti. Začnou se chovat alespoň průměrně normálně . Budou vyhubeni. Odstěhují se někam hodně daleko.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

Pickuper píše:já myslím, že to není blbej nápad.......v rámci Evropy by se pro ně určitě nějaké fajnové území našlo....osobně bych preferoval nějakou bývalou ostrovní zámořskou državu toho času třebas neobývanou....napadají mě zejména Francií vlastněné Velké a Malé antily....spousta ostrovů........pár práznejch by se jich určitě našlo, či by se dali vyprazdnít....... byla by to dobrá lokalita pro takový stát....příznivé klima, hojnost ryb, dlouhé pláže, svoji mezi svými....do civilizace daleko :D
Za takéto názory, že ich treba presídliť už bola jedna česká strana obvinená z rasizmu súdnou cestou. :) V takej spoločnosti žijeme.Ono úspechom by bolo aj to, keby sa tu prevzali niektoré obyčaje zo Švajčiarska a aplikovali na toto etnikum..
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

Smrťák píše:3 možnosti. Začnou se chovat alespoň průměrně normálně . Budou vyhubeni. Odstěhují se někam hodně daleko.
Vačšina sa nezačne chovať normálne a nebudú sa chcieť asimilovať.Rozhodne nie dobrovoľne.Mali na to stáročia čas, čo sú v Európe a neurobili to. Asimilácia znamená prisposobiť sa majorite, študovať pracovať, žiť ako ostatní ľudia...To vyžaduje námahu a prácu.

A kým budú vyhubení ? Multikultúrym vedením EÚ, ktoré ich podporuje ako chránený druh ?

Dobrovolne sa odsťahujú len vtedy, keď na mieste určenia dostanú lepšie dávky a podmienky.Ináč nie. A vieš o nejakom štáte, ktorý ich "potrebuje" ?
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Já vím ,že je konec. :D Ale na stáří jich pár oddělám. Jako bratři Mašínové :ymparty: :ymparty: :ymparty: A kdoví co bude za 20 let? Válka? EU je komunismus v praxi. RVHP úplně bledne
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

tak byla by možnost zřídit dočasný stát s opravdu bohatým sociálním systémem, dobrovolně by se tam levoručky nastěhovaly... no pak jim to předat, všude víza... pořádnou hranici...
Slow and serious
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

http://praha.idnes.cz/policie-uz-zna-to ... zpravy_hro

Jsem si říkal, jaký zmrd může napadnout děti tyčí a pak tam čtu že:
...Rasový motiv mluvčí popřela....
Takže buďto se novinář jen zeptal a byl to útok běláska na bělásky anebo někdo z nich nebyl úplně bílí. :D
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Franta Lopata
Letec

Tak za 20 let už by mohlo být tak dvakrát po válce. SESR je spíš kombinace ismů, totálně postavený mimo zdravý rozum. Ono taky, když člověk mrkne co tam tomu velí za lidí, tak spláče.
Odpovědět