Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
v souvislosti s evakuací novýho jorteku před Irenou navrhuju počkat na Kyrila2 a potom evakuovat celý sever čech (někam za Poprad)....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Franta Lopata
- Letec
Pickuper: Taky jsem nechápal, ale na druhou stranu chápu, že úkolem novinářských onucí je kroutit a překrucovat fakta a míchat je. vymýšlet si, záměrně lhát a vždy označit a pohanit viníka. A pokud dojdou argumenty označit ho nějakou "nálepkou".
To ohledně těch ghett je v současnosti pro mnohé soudné chápáno jako výplod fantazie a nevidění si do vlastních úst některých jedinců. Ale vzpomeňme si na rétoriku a prosazovanou politiku SESR. Bohužel, ta možnost, že něco takového se nakonec uskuteční je až nebezpečně vysoká.
To ohledně těch ghett je v současnosti pro mnohé soudné chápáno jako výplod fantazie a nevidění si do vlastních úst některých jedinců. Ale vzpomeňme si na rétoriku a prosazovanou politiku SESR. Bohužel, ta možnost, že něco takového se nakonec uskuteční je až nebezpečně vysoká.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

gheta byly, jsou a budou. Nevidím jiný možnosti jak některý skupiny lidí držet relativně pod dohledem a v klidu. Je to takhle po celým světě. Když se někdo asimilovat nechce, nemůže nebo neumí, tak pobyt v těhle zařízeních je bohužel jediný možný humánní řešení
Akorád bych se asi vydal cestou výstavby jediného "supergheta" ideálně v oblasti nějakého bývalého vojenského újezdu. Nějaká infrastruktura už tam je, zbytek by si nějak dodělali, a pokud by to bylo celý vobehnaný hóodně vysokou zdí jako třeba maj židáci proti palesťákům, tak bych jim to klidně vyhlásil i jako jejich autonomní území, když po tom tak bažej 

Niko nadžanel ko kerdža
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/206484.aspx
Zdá se mi to nebo se tyto noviny nebojí říci pravdu?

Zdá se mi to nebo se tyto noviny nebojí říci pravdu?

Cikáni do práce! křičeli lidé v Rumburku. Sešly se jich dvě tisícovky
„Je to šílené, v půl třetí ráno na nás řvou v naší ulici. Kradou vše, konve, okapy. Policajti jsou jen na náměstí, tam se nic neděje, v ulicích nejsou vůbec," řekla pro ParlamentníListy.cz pětadvacetiletá žena, která se bála říci jméno.
„Vykrádají byty a domy, holka si nemůže dovolit vyjít sama ven, hned by jí znásilnili. Krádeže benzínu z nádrží aut už nikoho nepřekvapují," prohlásila asi čtyřicetiletá paní, která se představila jako Mocová.
To jsou hrdinové. Asi jich v tu chvíli bylo na cigánskou férovku málo.Romové z oken hrozili pěstmi, odvahu vyjít ven však nenašli.

Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Franta Lopata
- Letec
Špatně jsem to vyjádřil, měl jsem napsat rovnou, že mi nevadí existence ghett jako takových, ale spíš další kroky v nich teoreticky prováděné jimiž jsou - vybudování škol, školek, hřišť, kulturních zařízení, zdravotních středisek, nákupních center, policejních služeben, zajištění dopravní obslužnosti atd., jak ve svém příspěvku vypíchl KoPP. Spíš to, že by to mělo být financováno ze společných peněz. Ať si seženou sponzory.
Na druhou stranu je dobře, že sami přiznávají, že nejsou schopni se integrovat do majoritní společnosti, tudíž můžeme odříznout neziskovky zabývající se touto "činností" od penězovodů.
Na druhou stranu je dobře, že sami přiznávají, že nejsou schopni se integrovat do majoritní společnosti, tudíž můžeme odříznout neziskovky zabývající se touto "činností" od penězovodů.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

tak KoPPíka taky nejvíc dráždí, my si tady budeme žit separé, vy nám zadotujte školy, školky, kulturu a ... nic proti to už radši budu podporovat nějaký kmen v Africe, který si dobrovolně vyberu než tu verbeš, co si myslí, že na to mají tady od "cizích" nárok.
Slow and serious
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jak pravdivé

Je to už pár let
co jako malej poslouchal jsem Kryla
Je to už pár let
moje máma tenkrát okna zatemnila
Je to už pár let
a já divil jsem se stejně jako dneska
Je to už pár let
co byla zakázaná první jeho deska
A tak jak šel čas
přišla znova doba zákazů a sankcí
A tak jak šel čas
místo patriotů jsme jen štvaní psanci
A tak jak šel čas
donuceni žít jen v úzkosti a strachu
A tak jak šel čas
zadupat nás chcete do hlíny a prachu
Pro svobodnou zem
po staletí naši předci umírali
Pro svobodnou zem
do válek se lidi posílali
Pro svobodnou zem
a pro svý názory a pro svobodu slova
Pro svobodnou zem
budu opakovat pořád zas a znova :
Nechtě mě zpívat, nechte naše tony hrát
stejně se stane to co má se tady stát
zakázat umlčet a ideje nám brát
to byste pánové nás museli znát !!!

Je to už pár let
co jako malej poslouchal jsem Kryla
Je to už pár let
moje máma tenkrát okna zatemnila
Je to už pár let
a já divil jsem se stejně jako dneska
Je to už pár let
co byla zakázaná první jeho deska
A tak jak šel čas
přišla znova doba zákazů a sankcí
A tak jak šel čas
místo patriotů jsme jen štvaní psanci
A tak jak šel čas
donuceni žít jen v úzkosti a strachu
A tak jak šel čas
zadupat nás chcete do hlíny a prachu
Pro svobodnou zem
po staletí naši předci umírali
Pro svobodnou zem
do válek se lidi posílali
Pro svobodnou zem
a pro svý názory a pro svobodu slova
Pro svobodnou zem
budu opakovat pořád zas a znova :
Nechtě mě zpívat, nechte naše tony hrát
stejně se stane to co má se tady stát
zakázat umlčet a ideje nám brát
to byste pánové nás museli znát !!!
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
no já bych se nebránil ani tomuhle, klidně a rád bych jim to v takový "rezervaci" vybudoval. Ale jen jednou. Pak bych jim to předal k užívání, k hlavní a jediné bráně do "areálu" postavil vojenskej checkpoint a měj te se. A když si to vybydlíte? Jóo, sorry.....Franta Lopata píše: mi nevadí existence ghett jako takových, ale spíš další kroky v nich teoreticky prováděné jimiž jsou - vybudování škol, školek, hřišť, kulturních zařízení, zdravotních středisek, nákupních center, policejních služeben, zajištění dopravní obslužnosti atd.

Niko nadžanel ko kerdža
- Franta Lopata
- Letec
Jasně, ale proč ze společných peněz, proč zase sponzorovat něco, co stejně nebude mít dlouhého trvání. To, že to vybydlí, s tím se musí počítat a že budou požadovat, aby se to zase opravilo, je každému jasné. Chcete to, sežeňte si sponzory a šmitec. Lidé si neváží toho, co je zadarmo, tak ať si to vybudují sami a mohou si toho vážit. Však lopatu mohou vzít do ruky a vše si postavit svépomocí. Nikdo jim nebrání.

třeba jako výraz dobré vůle majoritní společnosti, aby neměli pocit, že je někdo násilně vykořenilFranta Lopata píše:Jasně, ale proč ze společných peněz, proč zase sponzorovat něco, co stejně nebude mít dlouhého trvání.

Niko nadžanel ko kerdža