Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od pavproch »

v souvislosti s evakuací novýho jorteku před Irenou navrhuju počkat na Kyrila2 a potom evakuovat celý sever čech (někam za Poprad)....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Pickuper: Taky jsem nechápal, ale na druhou stranu chápu, že úkolem novinářských onucí je kroutit a překrucovat fakta a míchat je. vymýšlet si, záměrně lhát a vždy označit a pohanit viníka. A pokud dojdou argumenty označit ho nějakou "nálepkou".

To ohledně těch ghett je v současnosti pro mnohé soudné chápáno jako výplod fantazie a nevidění si do vlastních úst některých jedinců. Ale vzpomeňme si na rétoriku a prosazovanou politiku SESR. Bohužel, ta možnost, že něco takového se nakonec uskuteční je až nebezpečně vysoká.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

gheta byly, jsou a budou. Nevidím jiný možnosti jak některý skupiny lidí držet relativně pod dohledem a v klidu. Je to takhle po celým světě. Když se někdo asimilovat nechce, nemůže nebo neumí, tak pobyt v těhle zařízeních je bohužel jediný možný humánní řešení :ymsmug: Akorád bych se asi vydal cestou výstavby jediného "supergheta" ideálně v oblasti nějakého bývalého vojenského újezdu. Nějaká infrastruktura už tam je, zbytek by si nějak dodělali, a pokud by to bylo celý vobehnaný hóodně vysokou zdí jako třeba maj židáci proti palesťákům, tak bych jim to klidně vyhlásil i jako jejich autonomní území, když po tom tak bažej B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/206484.aspx

Zdá se mi to nebo se tyto noviny nebojí říci pravdu? :-? :)
Cikáni do práce! křičeli lidé v Rumburku. Sešly se jich dvě tisícovky
„Je to šílené, v půl třetí ráno na nás řvou v naší ulici. Kradou vše, konve, okapy. Policajti jsou jen na náměstí, tam se nic neděje, v ulicích nejsou vůbec," řekla pro ParlamentníListy.cz pětadvacetiletá žena, která se bála říci jméno.
„Vykrádají byty a domy, holka si nemůže dovolit vyjít sama ven, hned by jí znásilnili. Krádeže benzínu z nádrží aut už nikoho nepřekvapují," prohlásila asi čtyřicetiletá paní, která se představila jako Mocová.
Romové z oken hrozili pěstmi, odvahu vyjít ven však nenašli.
To jsou hrdinové. Asi jich v tu chvíli bylo na cigánskou férovku málo. :)) =))
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Franta Lopata
Letec

Špatně jsem to vyjádřil, měl jsem napsat rovnou, že mi nevadí existence ghett jako takových, ale spíš další kroky v nich teoreticky prováděné jimiž jsou - vybudování škol, školek, hřišť, kulturních zařízení, zdravotních středisek, nákupních center, policejních služeben, zajištění dopravní obslužnosti atd., jak ve svém příspěvku vypíchl KoPP. Spíš to, že by to mělo být financováno ze společných peněz. Ať si seženou sponzory.

Na druhou stranu je dobře, že sami přiznávají, že nejsou schopni se integrovat do majoritní společnosti, tudíž můžeme odříznout neziskovky zabývající se touto "činností" od penězovodů.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

tak KoPPíka taky nejvíc dráždí, my si tady budeme žit separé, vy nám zadotujte školy, školky, kulturu a ... nic proti to už radši budu podporovat nějaký kmen v Africe, který si dobrovolně vyberu než tu verbeš, co si myslí, že na to mají tady od "cizích" nárok.
Slow and serious
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Jak pravdivé :( :-s :((

Je to už pár let
co jako malej poslouchal jsem Kryla
Je to už pár let
moje máma tenkrát okna zatemnila
Je to už pár let
a já divil jsem se stejně jako dneska
Je to už pár let
co byla zakázaná první jeho deska

A tak jak šel čas
přišla znova doba zákazů a sankcí
A tak jak šel čas
místo patriotů jsme jen štvaní psanci
A tak jak šel čas
donuceni žít jen v úzkosti a strachu
A tak jak šel čas
zadupat nás chcete do hlíny a prachu

Pro svobodnou zem
po staletí naši předci umírali
Pro svobodnou zem
do válek se lidi posílali
Pro svobodnou zem
a pro svý názory a pro svobodu slova
Pro svobodnou zem
budu opakovat pořád zas a znova :

Nechtě mě zpívat, nechte naše tony hrát
stejně se stane to co má se tady stát
zakázat umlčet a ideje nám brát
to byste pánové nás museli znát !!!
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Franta Lopata píše: mi nevadí existence ghett jako takových, ale spíš další kroky v nich teoreticky prováděné jimiž jsou - vybudování škol, školek, hřišť, kulturních zařízení, zdravotních středisek, nákupních center, policejních služeben, zajištění dopravní obslužnosti atd.
no já bych se nebránil ani tomuhle, klidně a rád bych jim to v takový "rezervaci" vybudoval. Ale jen jednou. Pak bych jim to předal k užívání, k hlavní a jediné bráně do "areálu" postavil vojenskej checkpoint a měj te se. A když si to vybydlíte? Jóo, sorry..... B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Franta Lopata
Letec

Jasně, ale proč ze společných peněz, proč zase sponzorovat něco, co stejně nebude mít dlouhého trvání. To, že to vybydlí, s tím se musí počítat a že budou požadovat, aby se to zase opravilo, je každému jasné. Chcete to, sežeňte si sponzory a šmitec. Lidé si neváží toho, co je zadarmo, tak ať si to vybudují sami a mohou si toho vážit. Však lopatu mohou vzít do ruky a vše si postavit svépomocí. Nikdo jim nebrání.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Franta Lopata píše:Jasně, ale proč ze společných peněz, proč zase sponzorovat něco, co stejně nebude mít dlouhého trvání.
třeba jako výraz dobré vůle majoritní společnosti, aby neměli pocit, že je někdo násilně vykořenil :D . Prostě bych jim zařídil takový stát ve státě....cikánskej Vatikán či San Marino se vší autonomií. A až by si to tam všechno zkurvili a začal je kosit hladomor a úplavice, tak ať se o ně postará kdo chce.....ven bych pouštěl výhradně ty, kteří mají pracovní smlouvu mimo "cikánskej stát". :)
Niko nadžanel ko kerdža
Odpovědět