Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
LOL etnický Čech.
Ty reakce jsou také slušné, čeština vytříbená a ten zmlácený čtyřmi statnými baseballisty... No kdybych mu jednu pálkou frnknul já, známý to hubeňour, tak bude v sádře...
hold se asi ti čtyři gadžové šermovali o princeznu a dva co ji bránili ji udeřili prstem.
Ty reakce jsou také slušné, čeština vytříbená a ten zmlácený čtyřmi statnými baseballisty... No kdybych mu jednu pálkou frnknul já, známý to hubeňour, tak bude v sádře...
hold se asi ti čtyři gadžové šermovali o princeznu a dva co ji bránili ji udeřili prstem.
Slow and serious
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stačilo říct:
Pickuper píše:já jen doufám, že všichna tahle svoloč z nevládních organizací jednou skončí.
soon...
rBob: programem zvláštního zacházení bylo v tomto případě myšleno nařízené sestěhování a život v komunitách těch, kterých se tak horlivě zastávají
Já nevím co si všichni hned představujete
To smrťák by se všema hned dělal krátkej proces 

Niko nadžanel ko kerdža
Pick : Taký Kocáb v reality show bývajúci spolu s etnikom v nejakom ich "typickom bývaní", to by som si veru v telke pozrel... 

- Franta Lopata
- Letec
Jistě už se to připravuje do vysílání, ale berou jen neviditelné s mnohaletou praxí, děj se bude odehrávat ve vile. Show se bude jmenovat Vybydlení.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

..a v posledním díle se budou rozebírat nosné zdi.
Niko nadžanel ko kerdža
sice to bude nejspíš taky pěkný debil, ale druhá věc je, že když se tu někdo rozkřikuje o domobraně a podobně, tak by ho armáda odzbrojit jít měla... militantní skupiny tady nikdo nechce 

Slow and serious
Mňa by zaujímalo, aké riešenie navrhuje politológ. Ono kritizovať je najľahšie...Doubravovo vyjádření se nelíbí ani politologovi Lukáši Jelínkovi. Podle něj jde v Doubravově případě o problematický a chybný postoj ze dvou důvodů. Tím prvním je, že by politici podle Jelínka neměli být těmi, kteří „vyhrocují vášně, dramatizují situaci a poštvávají jednu skupinu obyvatel proti druhé".
Druhým důvodem, proč Doubravův postoj považuje Jelínek za problematický, je právě senátorova dlouhodobá politická kariéra. „Pan senátor je v politice už dost dlouhou dobu. Člověk by čekal, že pokud ho toto téma tak zajímá, tak že již přinesl nějaké návrhy určitých zákonů, které by přinesly řešení. Místo toho však jen vidíme, že si po dvaceti letech v politice stěžuje na politiky a vládu v době, kdy se odehrává napjatá situace."

....ať je jakej je, tak už jen skutečnost, že veřejně používá slovo cikán je obdivuhodná 

Niko nadžanel ko kerdža