Jinak k te fakulte: Jsem na 1. na VSE, nicmene jsem zjistil, ze je to jeste vetsi sracka nez mi vsichni rikali a navic zacinam trpet odporem k vysedavani v kanclu a mlaceni tabulek (pricemz i pozice certifikovaneho auditora neni o nicem jinem) a rad bych trosku vic akce. VS menit uz nechci a byt Bc. Bc. misto Ing. se mi faaaakt nechce. Mmjn. resim i mozne dodelani VS v jinem oboru, srovnavacky ale vypadaji dost brutalne. Zahranici dalsi moznost, nicmene sracka zustane srackou, ikdyz se prelozi do anglictiny nebo nemciny.
Takze jsem premyslel, zda by se i s moji VS dala profesni draha nasmerovat trosku jinym smerem, treba k logistice/deal advisory/obecne byznys poradenstvi. To posledni me bavi, bavi me o tom premyslet. Ale ne to co delam ted, resit presuny polozek na radky v ucetnictvi neni moc vzruso a slusny cash uz ted, a v budoucnu snadno 6 cifer kazdy mesic, na tom nic nemeni.
Kamarad me chce dohodit na administrativni pozici do jedne z nejvetsich konzultacnich firem s tim, ze o bonus, ktery za me dostane po zkusebce se sabnem. Ale nevim, k cemu presne mi bude delat 3 mesice sekretarku a tech par tisicovec navic na tom nic nemeni