ExFun píše:Majkle zase překrucuješ.
Rád se tohle dozvídám od tebe.
ExFun píše:Zůstalo Ti aspoň tolik objektivity, že jsi schopen připustit, že po stránce funkcí a možností (nikoliv user experience) iP stále zaostává za už mrtvými WM a Symbianem?
Za Symbianem sotva. Pokud jde o WM, za ním, dá se relativně říct, zaostávají všechny. Na druhou stranu ovládat mobil s Windows Mobile nebyl požitek hodný širší obliby a iOS se nikdy nesnažil ho v tomhle nahradit. Ono taky vyvinout systém s fíčurami WM a pohodím iOS a WP tak jednoduše nejde - ani MicroSoftu se to očividně nepodařilo.
ExFun píše:myslím, že v 21. století člověka ani nenapadne něco takového zkoumat. Kouká se, jestli umí poslední vychytávky a ne samozřejmosti...
Faktem je, že od Applu se raději už i dívám, jestli telefon umí volat

Ty by ses vůbec měl začít dívat. Protože o těch chybějících vlastnostech iOS jsem v té době věděl i já a to jsem o jeho koupi tehdy ani na sekudnu neuvažoval, ani mě nijak zvlášť nezajímal; tak to bylo všebecně známé a profláklé. Pořád nechápu, kdes měl hlavu, když jsi ho kupoval. Asi tam, kde ta slečna, co si neumí změnit ringtone. Od takových uživatelů stojí pak za to číst kázání o mobilech...
vojtadub píše:volej: Dokazes si predstavit nemit moznost forwardovat mail ? Ja tedy ne
To já taky moc ne, ale mluvilo se tu o tom v souvislosti s SMSkama. Já jsem velice aktivní SMS-psavec, ale snad v životě jsem žádnou zprávu neforwardoval. iPhone byl pro mě od začátku existence, ani jsem o tom nevěděl.
Moucha píše:Iphone
Přesně tak.
vojtadub píše:
Umi iP navigovat v offline modu stejne kvalitne jako E52(vcetne app zdarma) ? Myslim si, ze ne.
Dalsi ?
Dobře. Tak Nokia Lumia 800. Nebo 900. Dle libosti. 8-)
.Jelen. píše:Edit: Zrovna jsem se náhodou (hledal jsem něco docela jinýho) dostal k článku, kde píšou: "Apple k 30. březnu 2012 prodal 365 milionů zařízení s iOS (takže mimo iPhonů i iPody touch a iPady) a celé čtyři pětiny z nich běží na aktuální pětkové verzi systému. ... U Androidu to u aktuální verze není ani 10%."
Moucha píše:vojtadub píše:
Umi iP navigovat v offline modu stejne kvalitne jako E52(vcetne app zdarma) ? Myslim si, ze ne.
Dalsi ?
Ja používam tomtom a nepoužívam nic jiného a ze to stalo 2tis mi je jedno. Ale kup si klidně nokii

V iOS už máme TomToma zdarma.

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)