IT poradna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: IT poradna

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: pát 14 lis 12:02 Mrkvozoftí poblém - fčera sem naigstaloval aktualizaci zabezpečení Win11 KBxxx861 a neska mi přestaly fungovat skenery v obou MFC tiskárnách (Epson WF5620), už je ta sfiňa pryč a už zase skenuju.
Tak pokračování, ta sfiňa 861 sa furt vnucovala a pokoušela ingstalovat, taxem sa nesrááál. A cifiks!
Fčera už sem si myslél, žesem zvítězil, našel sem návod na zakázání aktualizací a prd... sem neska pustil XPS a to update už zase šrotovalo. Zkoušel sem to opakovaně vč. ještě i zakázání aktualizací win11 v gpedit a ne, ta sfiňa sa po restartu win dycky spustí i dyž ji podle návodu zabanuju a ukazuje to u ní "zakázáno".
Sem to vzdal a pozastavil aktualizace aspoň na 5 týdnů (dýl to nende)... do toho 21.přosince musím něco vymysléééét. Nemáte někdo tip jak OPRAVDU NATRVALO vypnout aktualizace Win11? Nebo aspoň tu jednu sfiňu NATRVALO vyloučit z aktualizací.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

pavproch píše: pát 14 lis 13:24 Btw, ty ikony složek v průzkumníkovi už taky měním za cool modré, jen je to zdlouhavé, nelze to paušálně, musím každou složku ručně.
Taky bych chtel mít tolik volného casu na řešeni podobných důležitých věcí…
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

To je jednoduché, klekne Ti firma a jeto hned.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Odpovědět