Jednoduché, dobré, rychlé a ani ne moc drahé

Dík.pavproch píše:na tom druhým pokecu, kde se vyskytuju, je přímo sborník inspirativních obrázků..... doporučuju projet všech pětadvacet stránek nebo kolik jich tam je.... mňam....
Dík, ale tohle je až moc jednoduchý.Slawall píše:Co rizoto? To je lehké uvařit a taky levné.
Odkaz na recept by si neměl? Zní to dost dobře.HondaMan píše:Tuhle jsem si dělal panenku s medovo-chilli omáčkou a k tomu šťouchané brambory s červenou cibulí.
Jednoduché, dobré, rychlé a ani ne moc drahé
čeče pokud mluvíme o stejné věci, tedy o Risottu, tak bych si dovolil částečně nesouhlasit. Relativně jednoduché to možná je, ale rozhodně nikoliv levné už jen proto, že je nutně potřeba spešl rejže, minimálně Arborio či Carnaroli, kvalitní bílý víno, Parmigiano Reggiano čiliže Parmezán a taktéž zbývající ingredience nejsou úplně za pakatel např. hříbky, krevety atd.Slawall píše:Co rizoto? To je lehké uvařit a taky levné.
..... klidně, a když nebudeš mít citrón, tak tam dáš cibuli a když nebudeš mít cibuli tak tam nedáš nic . Jirka Babica hadrPajjoun píše:HM: Nějak takhle, akorát místo kuřete dam panenku? http://recepty.vareni.cz/kure-v-chilli- ... zeleninou/
Nedávno jsem se naučil uvařit těstoviny v solené vodě a zalít vomáčkou od Panzaniho. Oběd za 8 minut cca. Jsem na sebe tak hrdý...Pajjoun píše:O víkend mě čeká vaření, hoďte mi nějakej tip na něco dobrýho. Žádnou extra exotiku, nic kde by bylo moc zeleniny a nemusí to bejt nijak extra složitý, tak středně.A cena taky tak rozumně.
Potřebuju nějakou inspiraci.
Hustýý, Pick se nezdá, on by jim snad ještě v Březince vyvařoval...Pickuper píše:čeče pokud mluvíme o stejné věci, tedy o Risottu, tak bych si dovolil částečně nesouhlasit. Relativně jednoduché to možná je, ale rozhodně nikoliv levné už jen proto, že je nutně potřeba spešl rejže, minimálně Arborio či Carnaroli, kvalitní bílý víno, Parmigiano Reggiano čiliže Parmezán a taktéž zbývající ingredience nejsou úplně za pakatel např. hříbky, krevety atd.Slawall píše:Co rizoto? To je lehké uvařit a taky levné.Pokud ovšem myslíš Rizoto, tedy suchou nahnědlou hmotu tvořenou směsí rýže, nějakého masa, hrášku, mrkve a případně dalších ingrediencí s hrstí strouhaného ajdamu navrch tak to potom jo.
Ta druhá část je správně.Pickuper píše:čeče pokud mluvíme o stejné věci, tedy o Risottu, tak bych si dovolil částečně nesouhlasit. Relativně jednoduché to možná je, ale rozhodně nikoliv levné už jen proto, že je nutně potřeba spešl rejže, minimálně Arborio či Carnaroli, kvalitní bílý víno, Parmigiano Reggiano čiliže Parmezán a taktéž zbývající ingredience nejsou úplně za pakatel např. hříbky, krevety atd.Slawall píše:Co rizoto? To je lehké uvařit a taky levné.Pokud ovšem myslíš Rizoto, tedy suchou nahnědlou hmotu tvořenou směsí rýže, nějakého masa, hrášku, mrkve a případně dalších ingrediencí s hrstí strouhaného ajdamu navrch tak to potom jo.
Takhle rozhodně ne.Pajjoun píše:HM: Nějak takhle, akorát místo kuřete dam panenku? http://recepty.vareni.cz/kure-v-chilli- ... zeleninou/