Telefonologie
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Telefonologie
Když už jsme u té zaostalosti iOS, se kterým dalším operačním systémem je možné např. toto? 

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nepodporuje. To umí ze současných mobilních operačních systémů jen Android.Volivovej volej píše:Vždyť ho podporuje.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Pravda, u iPhone to funguje lépe než jen jako předpotopní mass storage, protože celá paměť je nadále přístupná i z telefonu. 
Takhle vypadá iPhone po připojení k PC bez instalace iTunes:
Jak to funguje na Androidech bez paměťových karet?

Takhle vypadá iPhone po připojení k PC bez instalace iTunes:
Jak to funguje na Androidech bez paměťových karet?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Tak tam vytvoř složku, podsložku a do ní dej PDF a zkus to v iHračce otevřít...
A naopak - najdi attachment souboru v iHračce a přetáhni ho do PC.
A jsme v 21. století, tak odpoj kabel a udělej to přes BT.
"Vyspělý" iOS ...
A naopak - najdi attachment souboru v iHračce a přetáhni ho do PC.
A jsme v 21. století, tak odpoj kabel a udělej to přes BT.
"Vyspělý" iOS ...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Když jsme v 21. století, proč po mně chceš operace ve stylu Windows 95? 
Takový PDFko protáhnu mnohem rychleji cloudem a mám ho zaráz nejen v telefonu, ale i ve všech počítačích. Co tam máš dalšího? Přenášení vyzvánění v MIDI přes infraport?

Takový PDFko protáhnu mnohem rychleji cloudem a mám ho zaráz nejen v telefonu, ale i ve všech počítačích. Co tam máš dalšího? Přenášení vyzvánění v MIDI přes infraport?
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Člověk prostě potřebuje přijít např. ke služebnímu počítači, připojit k němu mobil a mít přístup ke všem souborům na microSDkartě bez nutnosti instalace programů nebo ovladačů nebo bez připojení k internetu, žádnej cloud mi tam nepomůže. Proč něco tak jednoduchého iOS nebo WP neumí? Protože jejich vývojáři neumí do svých operačních systémů zakomponovat nativní podporu USB Mass Storage, nebo protože jim to obchodní oddělení zakázalo?

Majkle k čemu je prosím Tě dobrej iOS u tohohle videa? Neber to nějak špatně,sám používám iPad ve spojení s hudebníma aplikacema dost často,ale u tohohle videa jsem si nevšiml,že by jsi iPhone nějak používal a používal si pouze hardwarové klavesy.Nebo iPhone byl použit jako reprák?Volivovej volej píše:Když už jsme u té zaostalosti iOS, se kterým dalším operačním systémem je možné např. toto?

Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
On teda ICS už taky neumí Mass Storage, ale přístup do celé paměti přes MTP funguje 

Zásadně nesouhlasím s tím, že lokální distribuce je zastaralá. Ne každý má potřebu svěřovat svá data prostřednictvím cloudu pochybným společnostem, jako je Apple, na kterého už jedna aféra se špehováním uživatelů praskla a vesele v tom pokračuje dál.Volivovej volej píše:Když jsme v 21. století, proč po mně chceš operace ve stylu Windows 95?
Navíc cloud je velmi neefektivní a mimo groupware úplný nesmysl a plýtvání zdroji.
Ale ať se na to díváš jakkoliv, neoddiskutovatelný fakt je, že iP neumí to, co je běžné od roku 2000. On neumí ani nic navíc, ale to už je jiná debata.
Pokud je ale Tvůj názor takový, že správné a moderní je to,co v Cupertinu označí za správné a moderní (a jen to uživatelům blahosklonně dovolí), pak jakákoliv diskuze pozbývá smyslu.

Naposledy upravil(a) ExFun dne ned 24 čer 10:18, celkem upraveno 2 x.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
On to iP neumí taky, on se tak jen tváří. Navíc vzhledem k tomu, že iP neumí pracovat s uživatelskou adresářovou strukturou, je to úplně k ničemu. Jediné, co se tak dá přetáhnout jsou fotky do a ze složky fotek.PaTaK píše:On teda ICS už taky neumí Mass Storage, ale přístup do celé paměti přes MTP funguje
Majkl balamutí. Stejně jako je sám Applem balamucen.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek