S tim sem se ještě nesetkal. A radši po dvou letech vyměnit kryt, protože je ošoupanej, než se celou dobu trápit s tim plastem.PaTaK píše:Ze vsech HTC s kovem mi slezla ta povrchova barva a vypadalo to pekne hnusne, takze ja jsem pro Samsunga s plastem
Telefonologie
Re: Telefonologie
TSs
evo po 3 mesiacoch vrch osupany
a to som mal skoro vzdy puzdro nechapem..
ale tiez radsej kov ako plast, resp taky pogumovany plast este ano ale klasicky leskly ee

a to som mal skoro vzdy puzdro nechapem..
ale tiez radsej kov ako plast, resp taky pogumovany plast este ano ale klasicky leskly ee
To určitě, ale když to ten "špatnej plast" u Samsungu vydrží naprosto v pohodě, tak nevím nevím 

Mně právě Z drží líp, než všechny plasťáky před nim. To stačilo párkrát poslat po stole a lesk byl pryč, ale na tom hliníku to znát neni. Ale to co si dával už sem viděl. Ale stalo se to asi tak jednomu dalšímu, ostatní s tim problém moc nemívaji.
Ikdyž možná žes to byl přímo ty, nechodíš na Smartmánii?
Ikdyž možná žes to byl přímo ty, nechodíš na Smartmánii?

TSs
Nechodím
Ale nemyslím si, že by to byla vada kusu, HD2 dopadla podobně.

Nemyslel sem kusu, ale moc často se to nevidí. A HD2 co sem měl v ruce byla taky hezká, nic takovýho na ní nebylo a taky je už nějakou tu dobu venku z krabice, ale nevim kolik přesně.
TSs
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Nikdy jsem si nevšiml, že tam vzádu bylo napsáno "WITH HTC SENSE"... 

""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)