Autohadanky

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
delphin
Pan Řidič

Re: Autohadanky

Příspěvek od delphin »

Ještě bylo myslím Lupo GTI, ale to už je asi hodně stará hračka. Totéž asi Eos a Golf cabrio.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabie, Focus, Superby, Kodiaq a teď Octavia s Kodiaqem II a Tourneo Custom. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Vrooom píše: dnes, 15:10 Aha, ja myslel ze jsi zkousel nejakou jinou, kterou jsi realne chtel koupit, ne tuto ... :)
Neneee...RS3 nikdy nemala manual a ja proste manual mat musel. Ano tato konkretna mi tak odkrvila mozok v zakrutach ze bych jej ten automat snad aj odpusti, ale ta cena je nezmysel a to uz fakt chce uzavretu okresku aby si si to uzil.
TTRS mala manual ale tam som zase na 4 miestach...

Lupo GTI je taky 4 miestka a aj up! GTI.

Uvidíme sam som na to zvedavy, naposledy som to jazdil este u byvaleho zamestnavatela pred 10 rokmi (a som blbec ze som to vtedy za tie drobne co to stalo nove, nekupil) a uz vtedy mi to prislo zabavnejsie ako Golf 7 GTI... tak uvidíme :-B

Kazdopadne diky za hru, nabuduce si to dame znova \m/
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Diky za drobny navrat ke korenum autofora!
At slouzi, vzdy jsi mel dobry vkus. Fascinuje me, ze si drzis svoje zasady i s postupujicim vekem :-bd
Mirek
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Haha diky za kompliment :ymblushing:

Kazdopadne poslusme hlasim, ze prva uprava bude vypinatelne ESP a ze to bude trapene aj na okruhu, uz nebudem mat vyhovorku O:-)

Mozno to bude prve auto ktore si prejde nejakymi upravami, ten podvozok na RS3 mi nedava spat, len by ma asi stal jak cele auto :ympray:
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
Odpovědět