Zbraňový koutek
Re: Zbraňový koutek
Já jdu v pátek k doktorce pro zdravotní potvrzení, nicméně na fízlárně v místě trvalého bydliště mi nechtěli povolit skládat zkoušky v jiném městě a sami už do konce roku asi termín nevyhlásí... :/ Takže zkoušky nejspíš až v lednu, aspoň mám teda čas se rozhodnout, jestli G26 nebo RAMI... 

To ta bouchačka vyjde zatím levněji... 

No mě hlavně zaráží, že když chce někdo zbraň, tak hned automaticky musí podle tohoto fóra vraždit nevinné lidi a brát spravedlnost do svých rukou...
Nevím, proč to nemůže být bráno jako koníček, což u mě rozhodně je a bude. Zbrojní průkaz znamená mít na střelnici aspoň trochu svobody a vlastnictví zbraně zase je docela výhodné z ekonomického hlediska, ono zapůjčení zbraně, náboje atd. taky něco stojí. A imho mít zbraň v trezoru a jednou za týden si jít vystřílet pár nábojů je furt menší riziko a menší obecné ohrožení, než když si parta místních jede zaprasit na Nordschleife... 

Třeba jezdí po ringu s kvérama, tak se to dyžtak vyruší
.

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

naprostej souhlas, vidím, že pán je znalecmmira píše:pick: doporucuju zacit budovat komunitu podobne smyslejicich lidi, protoze jako jednotlivec nemas sanci.

Niko nadžanel ko kerdža
kdyz se narazilo na tyhle postapokalypticke stavy, tak si stejne myslim, ze pokud uz by doslo k pruseru, tak by to stejne casem dospelo zpet do doby bez palnych zbrani, popr nekam k predovkam.
pak je samozrejme vyhoda umet pouzivat ponekud primitivnejsi nastroje. ja stale premyslim, ze si poridim luk. jenze delat si ho nebudu, chci koupit. nevyznate se v tom nekdo? na trhu jsou jich tuny a ja mam obavu, ze to z velke casti budou jen hracky.
pak je samozrejme vyhoda umet pouzivat ponekud primitivnejsi nastroje. ja stale premyslim, ze si poridim luk. jenze delat si ho nebudu, chci koupit. nevyznate se v tom nekdo? na trhu jsou jich tuny a ja mam obavu, ze to z velke casti budou jen hracky.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
o luku nic nevím, já bych asi dal přednost kuši....každopádně luk i kuše jsou u nás k lovu zakázaný, tudíž nepředpokládám, že by tady někdo prodával použitelný výrobky určený primárně k lovu. Ale amíci s tím lověj dost, na eBay jich je k mání docela hafo......kolem 200USD tam jsou zajímavý kousky i s puškohledem

edit: luky tam maj taky

edit: luky tam maj taky

Niko nadžanel ko kerdža