Protože řidiči baworáků, jsou sračkyfrancis píše:Si tu ulevim, i kdyz se vzkazy nikdy nedostanou k adresatum...
5AZ5920 krasne bmw m240i a jeho kamos v 6 GC. Hosi, mate to pekne, m240 zni krute (akrapovic), ale prasit na rovince umi kazdej. Proc ste nedrzeli svoje tempo hned v nasledujicich zatackach? To uz se nikdo nedozvi![]()
VZKAZY
Re: VZKAZY
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
5AL 03XX červená Cupra ST - nauč se jezdit v pravém pruhu!
Všechna čest pánovi v krásné červené Ladě 2105 5Z32888
Pěkně svižně a uvolněně to vodíte, 728i musela párkrát do kickdownu abych to mohl sledovat zblízka...na křižovatce jsem pak cítil závodní benzin nebo se mi to zdálo ? 
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Dneska piloti závodních stříbrných dvojkových octávek, neměli svůj den. Kámoš jel MX5 z Brna šoustkama a byli jsme ještě se 130i domluveni na podvečerní projížďce.
První zápich byl závodník před Lipníkem, který to na rovince zašlápnul a nechtěl se nechat předjet. Z tempa neslevil ani v zatáčkách, což se mu stalo osudným a na vjezdu do obce, přerazil značku omezující na 40km/h, zábradlí na mostku a skončil v potoce. Ten lynč od vesničanů, mu teda nezávidím
Je k tomu i hezké video...
A když mi volali, že už jedou z FM a 20min se nic nedělo, tak jsem volal zpět a zjistil jsem, že ho sestřelil další pilot pilot stříbrné oktávy při předjíždění, řešila policie, viník měl blbé hemzy...
Takže místo projížďky nechtěné zpestření.
První zápich byl závodník před Lipníkem, který to na rovince zašlápnul a nechtěl se nechat předjet. Z tempa neslevil ani v zatáčkách, což se mu stalo osudným a na vjezdu do obce, přerazil značku omezující na 40km/h, zábradlí na mostku a skončil v potoce. Ten lynč od vesničanů, mu teda nezávidím
A když mi volali, že už jedou z FM a 20min se nic nedělo, tak jsem volal zpět a zjistil jsem, že ho sestřelil další pilot pilot stříbrné oktávy při předjíždění, řešila policie, viník měl blbé hemzy...
Takže místo projížďky nechtěné zpestření.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
MX5, jen sedřený bok, ale magor v oktávě byl úplně tuhý, v šoku držel plný plyn, lítal po silnici jak kokot a trefil jako bonus ještě Fábku zezadu, totální dřevák. Benga mu to po shlédnutí videa dali sežrat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
jakože vyjel z toho příkopu nazpátek na silnici, kde trefil tu Fábku nebo co? 
ctrlj: ale babky se na pilota oktávy sletěly jak sršni, asi měl hodně na vysvětlování.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124