Nemáš info kdy bude? Zahálí mi tu výstroj AČR. Potřebuju jen sehnat gun a nějakou munici.Smrťák píše:Válka bude no. Je nevyhnutelná

Nemáš info kdy bude? Zahálí mi tu výstroj AČR. Potřebuju jen sehnat gun a nějakou munici.Smrťák píše:Válka bude no. Je nevyhnutelná
může být, další otázka potom zní, do koho vlastně střílel............neměl jsem dneska čas to nějak do hloubky studovat, ale podle toho co jsem zaslechl tak ten tábor či co pořádala nějaká tamní politická strana a byl je tam chválit i premiér, z čehož bych dovozoval, že to může bejt zoufalá reakce například na migrační politiku ....Deli píše:Tak je otázka, kdo za tim je... podle ČT s tim je spojená ta střelba a tam to byl běloch nordického typu, tj. žádnej uzenáč
Z dalších zápisů na internetu podle policie vyplývá, že Breivik zastává protimuslimské postoje.
byla to sociálnědemokratická (dělnickáPickuper píše:.......neměl jsem dneska čas to nějak do hloubky studovat, ale podle toho co jsem zaslechl tak ten tábor či co pořádala nějaká tamní politická strana a byl je tam chválit i premiér, z čehož bych dovozoval, že to může bejt zoufalá reakce například na migrační politiku ....![]()
dyk sem to říkal, že to smrdí uzenáčem...Norwegian Labour Youth (AUF) has since 1994 cooperated with Fatah Youth Organisation.
nedlouho před útokem Breivik zveřejnil na internetu svůj manifest, který má 1500 stran.
jak říkám, zoufalý čin bojovníka proti kolonizaci Evropy třetím světemV manifestu pod názvem "2083. Evropská deklarace nezávislosti" se podle agentury DPA zabývá "rasovou válkou" a otázkou, jak by bylo možné Evropu osvobodit od přistěhovalců.