Telefonologie
Re: Telefonologie
BB ale taky všechno honí přes jeho servery, není-liž http://iphonemania.mobilmania.cz/Odposl ... ni+skandal
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Pouzivat BB bez BIS alebo BES je skoro nemozne. Na Slovensku je to aj tak jedno, vsetky volania a data operatorov chodia cez centralny HUB ktory obhospodaruje SIS (Slovenska Informacna Sluzba), tu uz nikto trochu rozumny doverne informacie cez mobil neposiela 

Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
to je trochu alibismus. když už je tam jedna čtečka, tak je to jedno. U normálního tlf budou data u SIS, u BB pak ještě na serverech BB..
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Včera jsem (bohužel) poprvé připojil iP k iTunes a to jsem neměl dělat.
Už před koupí mobilu mi bylo jasný, že tohle je jeho největší nevýhoda (alespoň na woknech určitě), ale že to bude dělat až takovej bordel, jsem fakt netušil... Apple ID už jsem si zařídil v telefonu, stáhl jsem i nějaký aplikace (všechno legálně a bez jailbreaku), po připojení jsem se přihlásil a pak se to snad hodinu synchronizovalo (jen aplikace, ostatní nebylo povolený), potom se ta synchronizace sekla, tak jsem to zcela regulérně odpojil. Jenže pak kouknu a kontakty nikde a stejně tak fotky.
Takže otázka na řBoba nebo Vasca (nebo kdo tu ten krám ještě má
) - je nějaká šance, že se ty kontakty a fotky přece jenom někam v PC uložily, a že to půjde dát zpět? ("asi" je to hloupej dotaz, ale fakt do toho nevidím a raději si už nechám poradit)
Jakoby nestačilo, že jsem ten mobil nemohl používat (alespoň jako mobil určitě ne) ještě osm dní po koupi, kvůli převodu tel. čísla.

Jakoby nestačilo, že jsem ten mobil nemohl používat (alespoň jako mobil určitě ne) ještě osm dní po koupi, kvůli převodu tel. čísla.

Bohužel. Ten jsem ještě neměl aktivovanej…
Každopádně, že se něco takhle smaže bez jakýho koli optání (navíc když jsem měl synchronizaci zatrženou jen u aplikací) mě naštvalo.

Nevypadá a taky by mě lákalo. Na druhou stranu já jsem s dotykovým ovládáním Torche spokojený. Nejvíc se mi líbí kombinace dotykového displeje a plné klávesnice.řidičBOB píše:to nevypadá zle...pokud bude dotaženo dotykové ovládání, tak proč ne?! U Torche mne totiž to ovládání moc nepřesvědčilo
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já popisované problémy s iP neměl. Vše mám řádně zálohováno - v PC i v iCloudu. Synchronizace se mi nikdy nesekla. na iCloud mám aktualizace automaticky nastaveny na jednou týdně přes noc.
soon...
Mně to blblo už, když jsem měl iPod... Kontakty jsem nakonec (částečně) otrocky přepsal zpět do iP a zjistil jsem, že aspoň část fotek mám zálohovaných v PC (ne přes iTunes).
Teď jsem objevil celkem zajímavou vadu - když chci napsat "ú" uprostřed slova, přepíše mi to na "ů." Chápu, Je to kvůli pravopisu, ale zkuste někdo napsat třeba "pětiúhelník."
Vypnutí Kontroly pravopisu ani Auto korektury nepomůže.
A má to i praktickou výhodu - míň se upatlá (lépe řečeno jde to míň/vůbec vidět). 
Teď jsem objevil celkem zajímavou vadu - když chci napsat "ú" uprostřed slova, přepíše mi to na "ů." Chápu, Je to kvůli pravopisu, ale zkuste někdo napsat třeba "pětiúhelník."

řidičBOB píše:Tak jsem dnes vyměnil svůj starý 4S 16GB black za nový 4S 32GB white

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda!.Jelen. píše:řidičBOB píše:Tak jsem dnes vyměnil svůj starý 4S 16GB black za nový 4S 32GB whiteA má to i praktickou výhodu - míň se upatlá (lépe řečeno jde to míň/vůbec vidět).

soon...