whitelist & blacklist
Re: whitelist & blacklist
Velká pochvala pro www.daparto.de. Včera v poledne jsem objednal brzdové kotouče a dnes v poledne tu v podhorské bavorské vesničce byly. Stejně tak v úterý objednány vzpěry na víko kufru a druhý den na místě. A druhá pochvala pro DHL Post. Jezdí po všech vesničkách denně i v sobotu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Re: whitelist & blacklist
Neska ráno při vycházce (= naprosto nevhod) mi volala na soukr. číslo ňáká bába (buď sa nepředstavila, nebo sem to přeslech) prý za Allianz a že prý se mnou nutně musí mluvit o mojem penzijku - sem zrovna fučel proti kopci, mezi nádechy sem se ji zeptal, co má tak důležitého a ... bylo chvíli ticho.. taxem zavjesil. Fčíl sem dokomunikoval (hlavně quli čemusi inačímu) se svou (skutečnou/opravdovou) pojišťovačkou od Allianzu a ... potvrdila mi, že zřejmě někdo zneužívá (asi ukradenou) databázi klientů / smluv / tydlifonů a že se prozatím neví kdo/co to je...a že k mojemu penzijku není třeba nic řešit. FUCK! Bacha na ně.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.