Rychlodotazy
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlodotazy
Uvidime, dam vediet ked prebehne "Akce kulovy blesk na 4 kolesach" 
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
- GeneHawkins
- Letec
Nemusí ho odhlásit. České úřady zajistí odhlášení na Slovensku samy.
Ahoj, mám pretezkou rychlo otázku : vypozoroval někdo, jaké musí být teď v zimě počasí večer nebo v noci (mlha pod mrakem jasno apod), že bude ráno auto namrzlé? Nebo naopak co musí být večer v noci aby namrzlé nebylo?
Jde o to, jestli mám večer dávat vnější zakrytí čelního skla. Nebo to je zbytečný. Třeba na dnes ráno (ráno zataženo 1 st) zbytečné bylo.
Jde o to, jestli mám večer dávat vnější zakrytí čelního skla. Nebo to je zbytečný. Třeba na dnes ráno (ráno zataženo 1 st) zbytečné bylo.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
Taky zakrývám, odhadnout esli ráno námraza bude nebo ne není imho jednoduché, proto od ca půlky říjence do půlky dubence zakrývám radší vždy (pokaždé když parkuju venku, ne pod střechou) - sundat zbytečně nasazenou plachtu je imho ráno míň práce/zdržení než škrábat dyž se netrefím s odhadem.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Riesil som podobnu otazku kvoli automatizacii vyhrievania prijazdovej cesty. 100% presne sa to da urcit pri merani teploty povrchu, teploty vzduchu a vlhkosti vzduchu. Z teploty a vlhkosti vzduchu sa da vyratat rosny bod a ak je povrch chladnejsi ako 0°C a zaroven chladnejsi ako rosny bod tak zamrzne.
V praxi pre tvoju otazku: namrazu mozno ocakavat pri - teplotach a vysokej vlhkosti vzduchu(70-80% a viac). Takze ak v predpovedi na 5 rano vidis -1°C a 82% vlhkost tak vies ze na 99% bude potrebne skrabat okno.
V praxi pre tvoju otazku: namrazu mozno ocakavat pri - teplotach a vysokej vlhkosti vzduchu(70-80% a viac). Takze ak v predpovedi na 5 rano vidis -1°C a 82% vlhkost tak vies ze na 99% bude potrebne skrabat okno.
Brmbrmbrm offtopíč (zase ale inovací ke zmaru): Pro ty svoje (už jen ranní vycházky) se měl v Chromu nastavené odkazy na !animaci! chmu (realita posledních pár hodin+ předpověď 2 hod dopředu) srážek = radar a textovou předpověď pro ZL kraj - obojí na jedno kliknutí. CHMU (= zdroj nejpovolanější) ale nedávno udělal upgrade svého webu a je to fpytli - textová předpověď pro Zl kraj vyžaduje několikanásobné proklikávání a animace ditto. Našel sem inde (asi i lepší) textovo-grafickou lokální předpopiča přímo pro tu moji dědinu, to je OK, ale (pohyblivou) ANIMACI radaru na jedno kliknutí hledám marně - neporadí někdo? Kuju.
Btw, hned druhý den po tom upgradu sem jim naspal NEGAT reakci + dotaz, zdali někde není k nalezení obojí v původním formátu - přečtli, doposud nereagovali.
Btw, hned druhý den po tom upgradu sem jim naspal NEGAT reakci + dotaz, zdali někde není k nalezení obojí v původním formátu - přečtli, doposud nereagovali.
uplně stejně, měl jsem v telefonu přímo to okno radaru, prostý a jednoduchý, na jedno mrknutí, hejbací animovaný. Teď tam je podivná, nepehledná věc kde kus vobrazu zabírá nadpis a kus úplně zbytečný tahátko na to jak moc mají ty barevný fleky být vidět. A na počítači v jednom prohlížeči to nejde vůbec a v dalších dvou to jde částečně, něco jo a radar nejde. Točí se tam modrej puntík jako že se něco načítá a prd. Nejspíš to upgradovali po asi patnácti letech na něco co začne fungovat za tři roky.
Tu lokální předpopiča (textově-grafickou, přímo pro moji dědinu) sem našel na meteocentrum.cz a budu ji používat (líbí se mému woku), ale pohyblivou animaci srážek (ca -6 až +2hod) prozatím ne. Hledám dál.
Mám! A žeměto to (holt mental-geront - fčíl sem doma kutil a přitem si zpoměl) nenapadlo dříff - radar na SHMU ukazuje i naši část CZ Kocourkova a je to (mnou nastavitelná) animace na jedno kliknutí. Fertig. Hurá...