Viofo mini 2 alebo potom vyssie modely. Idealne asi nakupit z isix.cz .
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Tak su... Novsio viofo 
Co myslíte, "riskovat" s firemní pojistkou na autovrak?
Hledám fšudemožně úspory (nejen soukromě ale i firemně, dyž mi firma skomírá), (firemní) brambor2 je už autovrak MY2006 (ale já vůči němu stále :lovestruck:), co dybych u něj ušetřil na pojistce - neska full POV+HAV+skla s malou spoluúčastí a max plněním - a předělal ji jen na ze zákona povinnou POV s nejnižším možným plněním+skla?
U Pindice (taky MY2006) sem přesně tohle udělal už před lety, paxem sice asi rock z teho byl připosratý, jaxem se bál "codyby", ale nakonec mě to přešlo a už s tím nějak žiju smířen a platím soukromě "málo"...
Allianz + mám dyžtak čas do zač. březence to změnit na další období...
Je tu něgdo s podobným firemním autovrakem, kerý má jen POV? Jaké pocity/zkušenosti z teho?
Hledám fšudemožně úspory (nejen soukromě ale i firemně, dyž mi firma skomírá), (firemní) brambor2 je už autovrak MY2006 (ale já vůči němu stále :lovestruck:), co dybych u něj ušetřil na pojistce - neska full POV+HAV+skla s malou spoluúčastí a max plněním - a předělal ji jen na ze zákona povinnou POV s nejnižším možným plněním+skla?
U Pindice (taky MY2006) sem přesně tohle udělal už před lety, paxem sice asi rock z teho byl připosratý, jaxem se bál "codyby", ale nakonec mě to přešlo a už s tím nějak žiju smířen a platím soukromě "málo"...
Allianz + mám dyžtak čas do zač. březence to změnit na další období...
Je tu něgdo s podobným firemním autovrakem, kerý má jen POV? Jaké pocity/zkušenosti z teho?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
PP: Určitě přejít jen na POV a šetřit. Z toho havarijka by ti stejně dnes v případě pojistné události vyplatili celkem prd.
Kuju. Už sem oslovil svoji pojiščovačku, aby uďála minimalizovanou POV nabídku, porovnám to a asi jo, budu šetřit.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Na POV bych nešetřil. Trefíš kamion s něčím drahým, způsobíš "eko katastrofu" nebo nèkoho zmrzačíš a jsi v pytli.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.