VZKAZY
Re: VZKAZY
Cifiks, už zase: Sem blbý/divný já nebo...?
Koupil sem UZ plašičku na kun(d)y (jiné značky, protože ta předchozí moc/vůbec neplašila), v průvodním slovu k ní ten CZ výrobce píše:
Napsal sem jim dotaz a:
Ale narozdíl od té předchozí (kerou kundy úplně ignorovaly) tahle funguje/plaší - zatímco bez ní byl každou noc za woknem v podbití/podhledu několikahodinový virvál, fčíl ta sfiňa přijde (ji slyším cupkat) a hned zase odejde. A je klid.
Koupil sem UZ plašičku na kun(d)y (jiné značky, protože ta předchozí moc/vůbec neplašila), v průvodním slovu k ní ten CZ výrobce píše:
Bohužel má krátký kabel od napájení, musel sem od nich koupit i prodlužovací kabel a bohužel ta spojka na tom kablu vychází do místa, kde by mohla na to i cáknout voda (ne ale ležet ve vodě!).prachu-, vodě- počasí- a vlhkosti-vzdorný.
Napsal sem jim dotaz a:
Chjo no.Spoj prodlužovacího kabelu není, stejně jako plašič samotný uzpůsobený k umístění na dešti a je nutné ho před přímým působením deště chránit.
Ale narozdíl od té předchozí (kerou kundy úplně ignorovaly) tahle funguje/plaší - zatímco bez ní byl každou noc za woknem v podbití/podhledu několikahodinový virvál, fčíl ta sfiňa přijde (ji slyším cupkat) a hned zase odejde. A je klid.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Právě sem očuměl fčerejší večerní (našeho času) start Artemis II.Křasa, škoda jen, že ešče nenapodobí ve fšem i Neila.
novinky.cz u mně byly vždy "poměrně serjozní", tohle je ale teda echt bulvár. Nebo je ftom zrnko či dvě pravdy? (Dyž sem ešče moh, taxem desítky let horolezil a tak mě zprávy z hor zajímají/sleduju...)
- Lachende Bestien
- Letec
O den zpožděný apríl?
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Taxem oklikou/nechtěně skrz gůgl a ingliš neska ráno asi/možná přišel na .....
TY WOE.....
Long story short: Nechal sem si změřit délku telomer v DNA (ze slin) a výsledek je 4x off the chart, T/S by mělo vzhledem k věku být něco okolo jedné, naměřili skoro 4. GenLabs sa ale k temu postavili čelem, (skoro) zadarmo mi i změří délku telomer v DNA z krve (fpondělí ji asi jedu darovat) pro kuntrolu, že to není nějaká nahodilá chyba.
A fčíl gůgl našel vědecké práce, že existují lidi (velmi málo, ale jo) s extrémně dlouhými telomery "od přírody" (nějaký POT1, ale to je nad moje chápání + u nich neplatí to že bio věk určuje délku telomer a viceversa) a u nich ty extra dlúhe telomery způsobují mj. i náchylnost k nádorům typu Lymfom(B) = žeby to bylo vysvětlení proč sem tu sfiňu chytil?!?!
Uvidím, odevzdám, počkám na přeměření a budu chytřejší.
FÍHA.
A další fuck-off v nových brmbrm.
I dyž mě by nenapomínal, bo (blbý tlačítkový) mobil fkapse a "silent-módu", dyž brmbrmbrm.
I dyž mě by nenapomínal, bo (blbý tlačítkový) mobil fkapse a "silent-módu", dyž brmbrmbrm.
A paq, že 2x nevstoupíš do stejné řeky: Prd.
Krátce potom co sem pořídil m4Zlika (léto 2013) sem ho vezl do Cartecu v Ově (jak mám zvykem horem přes hory, bylo to hodně brzo ráno) na prvotní úpravy po koupi a.... nad přehradou Šance u St.Hamer mi tehdy takle brzo ráno skočil do cesty srnec, i přes plné brzdy bum a krom úprav byla nutná i oprava. Neska sem do Ovy (odevzdat kref) jel bramborem2 (zase vrchem a zase brzo ráno) a... ano, přesně ve stejném místě zase srnec (žeby ten samý?
), tentokráte ale nějakou náhodou bez bum (ale plné brzdy byly taky). Uffff.
Krátce potom co sem pořídil m4Zlika (léto 2013) sem ho vezl do Cartecu v Ově (jak mám zvykem horem přes hory, bylo to hodně brzo ráno) na prvotní úpravy po koupi a.... nad přehradou Šance u St.Hamer mi tehdy takle brzo ráno skočil do cesty srnec, i přes plné brzdy bum a krom úprav byla nutná i oprava. Neska sem do Ovy (odevzdat kref) jel bramborem2 (zase vrchem a zase brzo ráno) a... ano, přesně ve stejném místě zase srnec (žeby ten samý?