Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
byl sjte nekdo v Čestru? z tech hogofogo restauraci me jako jedina laka a mozna bych se kvuli ni vydal i do mesta
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Re: Gastronomické okénko
Tam je to tradice. kdysi jsem se tam stavoval v době když ještě nebyl tunel. Hold na serpentýnu. Fajné to tam bylo. a tá vůněpavproch píše:já ale nemluvil o tym, že (skoro) zadara..... za dobrý (čti dobře udělaný) ne načančaný žrádlo sem ochoten i dobře zaplatit.... ale samozřejmě "lidová klasika" vítězí - čti: ovarový kolínko za 52,- u "mokrýho cecku" nad tunelem nad Moravskou třebovou

Re: Gastronomické okénko
Idnes.cz - Domácí šunka - jak na to
zkoušeli jste? Já jo, a mohu říci, že vynikající.
Také jsme zkoušeli domácí chleba, ale ten je kapku náročnější, pokud člověk nemá domácí pekárnu, která prakticky všechno udělá za něj, tak se nadře jako kůň a časově to vychází tak na 4 hodiny

zkoušeli jste? Já jo, a mohu říci, že vynikající.

Také jsme zkoušeli domácí chleba, ale ten je kapku náročnější, pokud člověk nemá domácí pekárnu, která prakticky všechno udělá za něj, tak se nadře jako kůň a časově to vychází tak na 4 hodiny


2.0i 107kW
Re: Gastronomické okénko
Zajdi si spíš do Lokálukazysvjet píše:byl sjte nekdo v Čestru? z tech hogofogo restauraci me jako jedina laka a mozna bych se kvuli ni vydal i do mesta


2.0i 107kW
Re: Gastronomické okénko
pročetl sem si to tu celé a čekal sem že se tady pochlubí víc lidí svým vlastním kulinářským uměním 
restaurace jsou fajn, ale já sem hrozná mrcha když někam jdu
rád si za jídlo zaplatím ale za svý peníze chci vidět že si s tím dal někdo práci a ne friťák čvacht tam s tím 

restaurace jsou fajn, ale já sem hrozná mrcha když někam jdu


BMW jsou ikonou. Poznáte je na první pohled, nespletete si je s ničím jiným. A to i tehdy, když se vám nelíbí.
Re: Gastronomické okénko
Tak znám pár lidí, kterým k životu stačí mekáč, KFC a burger king 

2.0i 107kW
Re: Gastronomické okénko
ja znam par lidi, kterym staci rohlik, vysocina a vlasak
)

jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Re: Gastronomické okénko
Myslíte že někde v ČR by se našla stylová restoška zaměřená výhradně na německou kuchyni?? Prostě echt Pichelsteiner eintopf, Labskaus, Leberkäse, Weißwurst, Schäufele, Schweinshaxn či Saumagen? 

Niko nadžanel ko kerdža