Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
kyčel, speciální typ zvaný "hip resurf" (čti: "Sport M-paket"
), instalace v Belgii za svoje, bo VZP sa na ňa vysrala

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dneska jsem si udělal radost a objednal poprvé v životě funglovku tahač, Scania R490, naložil jsem si ji pěkně, dokonce bude i na hlínách a v pokožce
Má dojít v prosinci, takže ježíšek, ještě mě čeká objednání podvalníku.
No podepisování by mi šlo, teď už zbývá jen to placení

Má dojít v prosinci, takže ježíšek, ještě mě čeká objednání podvalníku.
No podepisování by mi šlo, teď už zbývá jen to placení

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
M.Z.: já spíš čekal, že už sem hodíš co ten přední tvrdší stabík na M135i a ty kupuješ tanky
.
Já mám teď opět jinou geošku a baví mě to neskutečně, auto na brzdách skoro tancuje a do zatáček se pokládá "jak dívky z E55" (když použiju komentář pJandy).
d1.8t: došlo na tvá slova, nakonec se dolaďovala sbíhavost na obou nápravách. Výsledek je tak na hraně na okreskový ježdění (rozuměj, na okruh by to sneslo ještě trochu volnější zadek
).

Já mám teď opět jinou geošku a baví mě to neskutečně, auto na brzdách skoro tancuje a do zatáček se pokládá "jak dívky z E55" (když použiju komentář pJandy).
d1.8t: došlo na tvá slova, nakonec se dolaďovala sbíhavost na obou nápravách. Výsledek je tak na hraně na okreskový ježdění (rozuměj, na okruh by to sneslo ještě trochu volnější zadek

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

MZ: nejvetsi king budes, jestli to vemes na NS
. a pokud ne tam, tak te s tim chci videt driftovat nahoru podel Sance
.
i kdyz ted me napada - nepojedem priste na NS s autama na navesu? to bych ti odpustil i to vyse zminene

i kdyz ted me napada - nepojedem priste na NS s autama na navesu? to bych ti odpustil i to vyse zminene

Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Hele to bych se taky přidal. My teď s kámošem na 3.-6.10. horko těžko sháněly odtahovku na dvě auta - naštěstí se podařilo. Kdyby jste někdo byl v tom termínu na NS tak se uvidíme.mmira píše:i kdyz ted me napada - nepojedem priste na NS s autama na navesu? to bych ti odpustil i to vyse zminene
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

Jarka: stabíky jsou super, momentálně je auto opět v Kroměříži, objednané stavitelné uložení tlumičů nepasuje, tak se musí upravovat.
Jinak na NS můžeme vyrazit na návěsu, aspoň bude jistota dojezdu domů
Vejít by teoreticky měla za sebe 3 auta.
Klidně bych si kolo objel
Těším se snad víc, než na 1er
Do konce září ještě dorazí Mini Coupe JCW, takže novinek je docela dost.
d1,8t: pojede to slušně, ovšem na trhání asfaltu je tady řada V8 končící na 730k a 3500Nm...
Ale je tam strašný ranec v ceně a do normální soupravy 44t už opravdu až zbatečná frajeřinka a navíc i více žere.
490k má 2550Nm, např. Iveco potřebuje na krouťák 2500Nm 560k.
Jinak na NS můžeme vyrazit na návěsu, aspoň bude jistota dojezdu domů

Vejít by teoreticky měla za sebe 3 auta.
Klidně bych si kolo objel

Těším se snad víc, než na 1er

Do konce září ještě dorazí Mini Coupe JCW, takže novinek je docela dost.
d1,8t: pojede to slušně, ovšem na trhání asfaltu je tady řada V8 končící na 730k a 3500Nm...
Ale je tam strašný ranec v ceně a do normální soupravy 44t už opravdu až zbatečná frajeřinka a navíc i více žere.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
tak super, na jare jedem jak kralove. mas to objednane se spanim?
Autoforum.cz
Co jsou to za otázky,kabina Highline
Nicméně jsem to jen ze srandy spočítal a určitě se nevyplatí souprava na převoz 3 aut a hlavně by tam jela 2 dny, výkonově to ani 2 řidiči nestíhají odjet, vychází tam vždycky min 9h pauza.

Nicméně jsem to jen ze srandy spočítal a určitě se nevyplatí souprava na převoz 3 aut a hlavně by tam jela 2 dny, výkonově to ani 2 řidiči nestíhají odjet, vychází tam vždycky min 9h pauza.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Já zase čekal kupíčko.M.Z. píše: d1,8t: pojede to slušně, ovšem na trhání asfaltu je tady řada V8 končící na 730k a 3500Nm...

RWD