Pomoc studentovi - vyplnění dotazníku
Re: Pomoc studentovi - vyplnění dotazníku
to se ale hluboce mýlíš, protože aby byl průzkum/výzkum/anketa validní, začíná to už při technice dotazování respektive technice sběru dat a s tím zas úzce souvisí tvorba např. dotazníku respektive jeho stavby, výběru způsobu dotazování, tvorba hypotéz atd.Pajjoun píše: hlavní bude zpracování dat. To že sem si to udělal takhle je jenom proto, aby mě to alespoň trochu bavilo.

btw: jen tak pro zajímavost, jakou statistickou metodou to vyhodnocuješ? A neříkej, že poměrovou čiliže procentuální.....

Niko nadžanel ko kerdža
máš to tam
až dokončíš tu dizertační práci nad vyplněnýma dotazníkama, co z tebe bude: magor, bakalář, inža či přímo dochtor?

až dokončíš tu dizertační práci nad vyplněnýma dotazníkama, co z tebe bude: magor, bakalář, inža či přímo dochtor?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mám obavu, že tohle je maximálně na zápočet ze statistiky 

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Hale, to zatim netušim. Bohužel sem si musel to, co budu "statistikovat" vybrat už před prvnim cvičenim. A na něm sem se taky nic nedozvěděl,takže možná v průběhu semestru zjistim, že sem to udělal nic moc a mohlo to bejt lepší. Už teď mam pár věcí, který bych tam přidal, ale nevadí...Pickuper píše:to se ale hluboce mýlíš, protože aby byl průzkum/výzkum/anketa validní, začíná to už při technice dotazování respektive technice sběru dat a s tím zas úzce souvisí tvorba např. dotazníku respektive jeho stavby, výběru způsobu dotazování, tvorba hypotéz atd.Pajjoun píše: hlavní bude zpracování dat. To že sem si to udělal takhle je jenom proto, aby mě to alespoň trochu bavilo.Ale jak říkám, pokud jde jen o nějaký cvičení týkající se statistickýho zhodnocení získaných dat, tak pak je to OK
.
btw: jen tak pro zajímavost, jakou statistickou metodou to vyhodnocuješ? A neříkej, že poměrovou čiliže procentuální.....
Dík.pavproch píše:máš to tam![]()
Nebude ze mě nic, ale budu blíž k získání známky z předmětu Statistika. A když všechno pude dobře, tak budu Bc, ale nejdřív za dva roky...
Ani to ne. Je to nepovinný a můžu za to získat akorát bonusový body, který pokrejou až 2/3 bodů k získání zápočtu a neztratěji se u zkoušky...HondaMan píše:Mám obavu, že tohle je maximálně na zápočet ze statistiky
TSs
Pajjoun píše:Hale, to zatim netušim. Bohužel sem si musel to, co budu "statistikovat" vybrat už před prvnim cvičenim.Pickuper píše: btw: jen tak pro zajímavost, jakou statistickou metodou to vyhodnocuješ? A neříkej, že poměrovou čiliže procentuální.....

Niko nadžanel ko kerdža
Mam jenom takovou mlhovou představu. buď použiju některou z těch obecně známejch, na který nepotřebuju školu, nebo až nás něco naučej, tak to buď aplikuju a nebo ne.
TSs
Pak nám dej výsledky, ať víme, co jsme za piráty
Taky jsem ti to vyplnil 

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!

Díky.
Pokud to bude stát za zveřejnění, tak se samozřejmě podělim.
Pokud to bude stát za zveřejnění, tak se samozřejmě podělim.

TSs