BRZDY - O II.

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
koncernova_simonka
Autoškolák

BRZDY - O II.

Příspěvek od koncernova_simonka »

Budu řešit brzdy na oktávce, chtěla bych už něco lepšího .. než klasické spotřebitelské feroda, poradíte?
Pickuper
Letec

Re: BRZDY - O II.

Příspěvek od Pickuper »

třeba BREMBO High Performance Turismo
http://www.elit.cz/cz/sortiment-a-sluzb ... brzdy.aspx
Niko nadžanel ko kerdža
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Záleží kolik peněz do toho chcete investovat. Dle toho lze vybrat příslušné řešení. Co takhle kotouče Zimmermann nebo Brembo a brzdové destičky Textar? Znalejší věci jistě poradí lépe.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Já bych zvolil desky Ferodo DS2500 (2000, 3000). Spousta lidí na nich jezdí am. rally a jsou s nimi spokojeni. Na Octu mi to přijde až skoro zbytečný luxus, ale pokud si Simonka přeje...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Souhlas s Hondamanem. DS2500 s OEM kotouči by mělo být v pohodě. Popř. je možný použít DS1.11 (pokud nevadí pískání) a nějaký lepší kotouče (např. EBC Premium - jsou za rozumný peníz a kvalita ověřená v rally). A je nutný si uvědomit, že líp brzdící materiál většinou nevydrží víc než OEM. A taky je třeba se se "závodním" materiálem (DS1.11) naučit zacházet - mě to třeba stálo jednu sadu destiček a velkých kotoučů :( .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět