whitelist & blacklist

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
HondaMan
Letec

Re: whitelist & blacklist

Příspěvek od HondaMan »

Stepan píše: ↑sob 10 říj 12:47
Já tomu autenticky nerozumím. Kdyby všechny jejich instalace probíhaly takhle, tak už ta firma dávno neexistuje. Takže nějaký skills tam někde bejt musí.
Všichni koho znám, kdo od nich má solary to dořešovali klidně rok. Recenze to potvrzují. Mají strukturu mnoha firem. Loni začali dělat ještě do zateplování.

Dotační kouzelníci, management na speedu, exekuce příšerná.

Fungují, protože málokdo je dost frajer na to aby jim to nezaplatil. Spousta lidí vyměkne a nechá si to dokončit za své, protože ztratí nervy.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Stepan
Letec

Re: whitelist & blacklist

Příspěvek od Stepan »

Tu dotaci (=co dostaneme po dokončení) +- odevzdáme na doplatku (=kterej není splatnej před dokončením). Takže cashově mě to netrápí. Termín dotace máme prodlouženej, čas nás netlačí, penále nabíhá.
Navzdory tomu jsme šulinum už nabídli odstoupení od smlouvy stylem "co jsme si, to sme si", kdy jim nedoplatíme už ani korunu, oni odstoupí od smlouvy, nechají mi všech HW, já s největší pravděpodobností přijdu o dotaci, ale ten kluk co to (velmi kvalitně) dodělával po jiných zkrachovalcích v mém blízkém okolí, říkal, že to dá dohromady za pár šušňů. Prý zaplatit za to, co už udělali, jenom tu zálohu, by považoval za velmi dobrý kšeft.
Oni, asi přesně z tohodle důvodu, nechtěli. A na zimu si to dodělat nepotřebuju.

My co se občas taky chodíme v sobotu v noci na ubytovnu postarat, aby se UKčka z důvodu křížového píchání manželek, nepozabíjeli, máme i lepší věci na práci =))

E:
Add management na speedu: Napíšeš řádkovej mejl, že seš nasranej a do kopie dáš odhadnutý e-maily na společníky.
Z hluchých telefonů a termínů "za 14 dní" se během pěti minut dozvíš, že zítra technik dorazí.
Ten se sice nechá maximálně kopnout proudem, nebo do toho bude s telefonem na uchu čumět jak bulhar do míchačky, ale něco se dít vždycky začne =))
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Odpovědět