Politický koutek
Re: Politický koutek
Snad se po 40 letech po pádu komunismu najde někdo jiný než bývalý komunista a agent StB nebo bývalý komunista a voják ČSLA.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Už sem to tu spal, že taky ex-komanče ńemusím, ale že mě PP mile překvapil a překvapuje (nechová se tak), pokud bude kandidovat, budu ho volit zas. Ale dyž nebude, tak Burešovi to tam rozhodně NEhodím.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pp: ano, mám to stejně. Nejsem z PP nadšený, resp. z jeho minulosti, ale na rozdíl od jiných komoušů, si něco pro demokracii odpracoval. A ten jeho komunistický hřích zase nebyl takový, jako se nám tady snaží někteří vnutit.
Když to srovnám třeba s Oldou (ať se nebavíme pořád jenom o té kryse Burešovi), tak ten nemá problém vykládat o tom, jak to měli někteří spisovatelé před revolucí těžké a jak byli persekuováni. A dobře mu to řekl v tom sál ten jeden, že on zrovna v té době udával za 500 Kčs své kamarády STB.
Tomu říkám hroší kůže.
Bureše volit nikdy nebudu. Ale tam je otázka, aby proti němu byl silný kandidát, protože jeho ANOvce k volbám přijdou a svého spasitele budou volit, i kdyby nafta stála 160 korun.
Ta druhá skupina ovšem volit nepůjde, pokud ten kandidát nebude zajímavý.
Když to srovnám třeba s Oldou (ať se nebavíme pořád jenom o té kryse Burešovi), tak ten nemá problém vykládat o tom, jak to měli někteří spisovatelé před revolucí těžké a jak byli persekuováni. A dobře mu to řekl v tom sál ten jeden, že on zrovna v té době udával za 500 Kčs své kamarády STB.
Tomu říkám hroší kůže.
Bureše volit nikdy nebudu. Ale tam je otázka, aby proti němu byl silný kandidát, protože jeho ANOvce k volbám přijdou a svého spasitele budou volit, i kdyby nafta stála 160 korun.
Ta druhá skupina ovšem volit nepůjde, pokud ten kandidát nebude zajímavý.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Kdyby mi někdo řekl v roce 89, že tohle budeme řešit za skoro 40 let, tak bych bych byl vsadil všechno, že ne. Naštěstí mi takovou sázku nikdo nenabídl. Teď bych chodil nahatej a bývalí komouši na Hradě a ve Strakovce by se mi smáli. Ale snad to dopadne jednou líp.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ale podívej v D, vždyť je to tam stejné, akorát místo komoušů, to jsou náckové...taková je prostě doba. Lidé se mají dobře, neznají bídu a hlad a tak jim jebe na 3:0
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Tak bývalí komunisté jsou převážně už v důchodovém věku. Ale kolik tak by bylo bývalým nacistům? Já tu žádného živého neznám.
Ale neboj EU má na vše recept. Buď občané dají své úspory na ta správná určená místa pro green deal nebo EU přistoupí k tvrdším opatřením třeba ve smyslu znárodnění. To by bylo aby si lidi dělali se svými penězi, co uznají za vhodné.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... ilter_varD
Ale neboj EU má na vše recept. Buď občané dají své úspory na ta správná určená místa pro green deal nebo EU přistoupí k tvrdším opatřením třeba ve smyslu znárodnění. To by bylo aby si lidi dělali se svými penězi, co uznají za vhodné.
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... ilter_varD