Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od pavproch »

A update III: Radost byla předčasná, už to zase v Chromu nefunguje. Operu sem ale naštěstí nestihnul vydeletovat a budu s pomocí MODa tam pátrat dál.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Update IV: A přilo to, čeho sem se obával - ten MOD tam po mě chce abych (dočasně) vypnul svoje rozšíření v Chromu, což nikdy neudělám, bo se bojím ztráty mj. i přístupu ke svým penězům v bance (PC pololama má obavu, že by to po uninstall a re-install už znova nerozchodila...). To rači zůstanu u té nešikovné okliky skrz Operu.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Vyřešeno.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: čtv 03 zář 14:06 Tak už sem to asi non AI vygůglil - P+R u Ústředního hřbitova a ocuto tramwayem no. 9 do kam se počebuju dostat, tam to poskákat a stejně zase z5 s mezizastávkou na České. Uffff. Paxem písnu, jak to dopadlo, ve 100vježaté (parking na Wilsoňáku+krtek) to klaplo supr, tak doufám že i v Brunnu to klapne.
Uff, klaplo to všecko = vč. neuveřitelné zácpy už před sedmou na D1 od 215 až po 196km, ještě že jsem si radši dal 2 hoďky rezervu. Ale vyřízeno vše dokonce nad plán vč. krve na speciální rozbor + vyřídil sem i to, co sem myslel, že se potáhne skoro až do 2027. Ufff, zase do (velkého) města nebudu muset, doufám že letos až do konce roku (FNO v Ově nepočítíám, tam jedu hned teď vpátek taky odevzdat krev.)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Rychlo otázka na bratov
Dáli pánbu (čti moje NEzdraví), tak bych chtěl příští týden vyrazit na pár dnů k sobě domů do ta3 (zkusit obnovit moje chození po ta3, vypadalo to, že NEzdraví mi kopce už vůbec neumožňuje, ale na sílu sem se to tady v Beskydech "zlomil" a sice to bolí fest, ale de to, tak chcu zkusit i výš/dál v ta3), pojedu m4Zlikem a krom chození to tam chcu zase i poyezdit (nejen vysoké ta3 ale i hodně širší okolí jako kdysi), mj. i dolů na jih a východ až k Rožňavě resp. pod Košice). Dyž sem tam m4Zlikoval ca 2015-2021, tak sem míval z toho projíždění tamější cikánskou civilizací docela lufty, aby se mi/m4Zlikovi tam něco zlého nestalo. Nestalo, ufff.
Takže otázka na bratov: Jaká je tam na JV SK dnes - 2026 -situace s cikánama, nejsou na projíždějící auta agresivní/není to nebezpečné tam vůbec provokovat low-cost supersportem bez střechy ??
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Ak to auto vyzera podobne ako E90 tak bez obav, budu ta povazovat za jedneho z nich.
___

Och, to mi pojdes pod oknom :) 2-3x do roka na dopravnom servise vidim upozornenie ze niekde deti hadzu kamene do aut, ale pravidelne dane okresky vymetam na motorke a este som nemal problem. Kym nikoho nezrazis si v cajku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

A když zrazíš, tak nezastavovat :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@ab: Dík.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak, poučen z úterní ranní zápchy na D1 skrz skoro celé Brno, začínám přemýšlet/vymýšelt, jak provést na konci říjence resp. před Dušičkama výlet za rodičema na hřbitov do ČB (převážně D1 tj. skrz Brno) a vychází mi to prozatím nejlíp na výlet nškterou neděli (brzo ráno tam, rozsfítit sfíčku a pak to odpo holt vytrpět skrz ucpané Brno zpět. Okreskama sa mi nechce, to bych už (ca 900+km) na otočku nedal, zatímco na těch 800km převážně po D si ještě troufám...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: sob 05 zář 15:53 A update III: Radost byla předčasná, už to zase v Chromu nefunguje. Operu sem ale naštěstí nestihnul vydeletovat a budu s pomocí MODa tam pátrat dál.
Tak (snad definitivně) vyřešeno = poslední update: Už zase mám BimmerPost plně funkční i fChromu.
Podezření tamějšího MODa na některý add-on v Chromu sa potvrdilo - před pár lety sem byl nucen do Chromu ingstalovat XML prohlížeč abych přečetl celní papíry vystavované našimi budižkničemy ke každému firemnímu exportu mimo EU, dnes už to nepotřebuju, taxem ho odingstaloval a už to běží (přičemž add-on do mé banky i AdsFilter sem nechal být jaxou a fungujou taky). Uffff. SOLVED (snad teda).
Odpovědět