Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: včera, 12:27 Stejně, jako kdyby tvoje dcera šla z plesu domům, kde by před tím měla nějakou neshodu se sousedem, kterého zná celý život a on ní cestou přepadl a znásilnil. Také bys asi netvrdil, že soused nebyl 100% agresor, ale třeba to bylo lehce jinak.
Realita ale je, že to není moje ani naše dcera, ale dcera vzdáleného souseda, se kterým nemám resp. nemáme žádný obranný pakt ani žádnou smlouvu o vzájemné pomoci. Takže ano, uznám znásilnění, polituji ho a budu mu držet palce u soudu. Ale rozhodně se do jejich sporu nebudu silově vměšovat ani pátrat, co mezi nimi v minulosti bylo. Zvláště pokud oba vzdálení sousedé nejsou zrovna obrazem ideálu a já jsem oproti nim výrazně slabší a menší. Problém dnešní EU je, že chce napravovat celý svět k obrazu svému.

A že Ukrajina stejně jako Rusko do Evropy mentalitou nepatří, je vidět na tomto aktuálním případu. Děje se něco takového na západ od nás mezi státními ozbrojenými složkami? https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... m=z-boxiku
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Otázka členství je jen vábnička, ale osobně v tento moment je mi bližší UA než Srbsko.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Tak to kazdymu slusnymu cloveku. Ty co maj radi russko maj vetsinou radi i srbsko, nekteri klidne i kldr :D
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jo, dík za připomenutí (holt geront), v mém žebříčku "NE" je Kim jasně první, za ním Putin a Lukašenko, pak Zelenskij a paq i ti srbové aj. nacionalisti ex-yugo a ex-Kastro, samozřejmě.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jerry: on ten soused až tak vzdálený není. Tedy pro někoho, kdo jako hrdina, nežije v D vesničce ;-)
270kW
195kW
107kW
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Ta DE vesnička bude od UA vzdálena okolo 700 km. To dneska létá kdejaký dron či raketa.
Maroko by Rusa přivítalo s otevřenou náručí, zástupy panen a vlaječkami podél cesty. Pak se vzdálenost do DE zkracuje na něco přes 200km vzdušnou čarou (přes AT).

Necítil bych se tam úplně schovaný.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HM: jo, tam by to bylo jako v Severní Koreji. ✌️
270kW
195kW
107kW
Odpovědět