Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od pavproch »

A zas na themu UA: Zdá sa to enem mně, nebo......?
Předefčírem nebo gdy Zelenskij vyhodil ministra obrany (nehodnotím), ten NATO prohlásil, že by v UA měly být svobodné volby (nehodnotím) a Zelenského nešní reakce = IMHO mu už vůbec nejde o UA, ale enem o udržení si neomezené moci. Pokud temu teda rozumím správně = TFUJ (stal sa naprosto srovnatelným s tfuj Putinem).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Uplne to samy. Jsi genius
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nerozumím té první části (esli je to souhlas nebo nesouhlas), té druhé rozumím = zase si ze mně děláš srandu (to mi ale neva).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Že je asi píčovina za války dělat volby mi přijde OK.
Stejně tak bych Zelenskýmu nevyčítal, že za dané situace eventuálně sleduje i svoje osobní zájmy a pokud odejde živej, tak rozhodně neodejde chudej... To mi přijde úplně přirozený a hoďte kamenem, komu by, na jeho pozici, za nehtama nezůstalo. U něj plusový body, že u toho dobývání vlastní renty nepotopil svoji zemi.
Rovnou Tatru štěrku vysypte ten, kdo by na to už na začátku na jeho místě nevysral a neodjel hrát exilovou vládu někam do klidu...
black on black, petliter, jebem na too :ar!
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

No právě. A jak se budou koukat ti, co zůstali a byli v boji porůznu i těžce zraněni, na případné navrátilce, kteří vzali roha? Mohou se vůbec někdy vrátit? Zůstanou v cizině vykořeněni outsideři a budou se z frustrace radikalizovat jako je tomu v západních zemích? Tahle situace je blbá pro všechny, jak migranty, tak domácí.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jo, ještě, že takhle nepřemýšleli okolní vlády států v roce 68 a neposlali všechny zpět do ČSSR :-)
270kW
195kW
107kW
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

jerry: tak to, že se stávající obyvatelé UA co zůstali budou dívat srkz prsty na ty co se vrátí ze západního "pohodlí", to jasný fakt. Logicky a oprávněně budou mít dojem, že oni se za ukrajinu postavili více a budou očekávat, že jim to stát vrátí. A nebudou nadšení z toho, když stejné podmínky dostane navrátilec. Přesně jak říkáš - manžela mi zabili / přišel o nohy / a co jste udělali vy / kde jste byli? To se 100% stane.

Klíčové, aby nevzniknul Vietnamský syndrom, dle mého bude, práce s veterány a jejich sociální začlenění. Ruku v ruce s poválečnou obnovou UA. Z dlouhodobého hlediska na tom UA bude lépe. Silnice, domy, továrny budou brand new. Vč. vybavení. Z UA se stane velký hráč na poli zbraní, protože jako jediní v EU mají bojovou zkušenost. Dosvědčuje tomu jejich vlastní vývoj raket, dronu, implementace umělé inteligence. Tohle vše bude na vývoz.

Problém radikalizace jak říkáš tady 100% nastane, pokud UA prohraje. Z války se vrátí desetitisícce nasraných co to umí se zbraněni a zabít pro ně už není "problém". Cílem EU musí být poskytnout UA cokoliv, aby nakonec vyhrála.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

UA vs západní migrace z Afriky je zásadní rozdíl. UA se již dnes integrují na vyšších pozicích a díky kulturní a jazykové příbuznosti nemají problém postupovat vzhůru. Jejich děti, pokud trochu máknou, tak nebudou mít ve 20 žádný handicat. Jazyk, vzdělání... Jen budou trochu tvrdší a průbojnější, což je v principu to co Evropa/Cz potřebuje jako sůl.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Odpovědět