Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Politický koutek

Příspěvek od řidičBOB »

Jj, akorát ten Žid se neomotá semtexem a neodpálí se ti v nákupaku ;-)

Btw: ani, vaše obec měla místo. Každá obec ovšem takové možnosti neměla. Ale point je v tom, že ani váš starosta, si nedovolil se na nařízení vysrat ;-)
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

To ne, ale hodně věcí Bavoráci řeší, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Na rozdíl od přísně rigidních ostatních Němců. Je to poznat na každoroční schůzi vlastníků bytů a řešení vzniklých potřeb a problémů, bavoráci většinou v pohodě, mezi Němci odjinud je dost prudičů.

EDIT: Proč jsem rád, že bydlím na malé obci v horách. Paní učitelka udává, že 75% "studentů" je Sýrie, Iráku, Afghánistánu nebo Ukrajiny. Bůh ochraňuj Evropu.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... m=z-boxiku
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jak si mám sám před sebou v hlavě srovnat ten bordel, kdy na jedný straně vopravdu nechápu, proč Evropa na jedný straně posílá na UA matroš, ale na druhý straně jim nechává utíkat obslužný personál. Jak píše jerry.

Ale zcela absolutně chápu každýho jednoho Ukrajince, že nevidí důvod jít za svoji zemičku chcípnout do zákopu a sbalil si kufry. Já bych na jeho místě udělal to samý.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Odpovědět