Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od jerry »

řB: To už se dostáváme hodně moc daleko od toho, čím jsem začal. Tedy, že EU stopla ochranu bojeschopným mužům a že si myslím, že to mělo být od počátku. Proč si to myslím, to jsem napsal. Ohledně války, její příčiny a průběhu je málo objektivních informací z obou stran, Rozhodně se nedozvídáme realitu ani od jedné strany, propaganda jede na plné obrátky. Každopádně je to svinstvo, na kterém bohatnou oligarchové všech zúčastněných stran, tedy nejen Ruska a Ukrajiny. A že těch zájmů tam bude sakra hodně.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Je vcelku běžné, že některé věci, včetně předpisům a nařízení, se ladí za pochodu…
Jenomže, když někdo nemá rad Ukrajinu, Rusy, EU - to je pak těžké 😀
270kW
195kW
107kW
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

Ceaucescu to vubec neudelal kvuli nejakemu ceskoslovensku, ten byl v tu dobu u moci druhym rokem a tehdy to byl v podstate vrchol jeho kariery, kdy mohl ukazat fakace rusakum. (netvrdim, ze tu nekdo psal opak, jem jsem o tom zrovna vcera cetl primo naproti te "jeho" budove parlamentu)
Pravda vyděsí
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řB: Současná EU je panoptikum oproti původní jednoduché a funkční EHS. Evropa se musí vrátit ke kořenům a zbavit se bruselské byrokracie. To nevylučuje rozumnou spolupráci, spíše naopak. Takže moje neláska je k byrokracii a dirigismu EU, ale nevadí mi Evropané. Jistě sám uznáš, že jejich mentalita a zvyky jsou historicky dosti odlišné od rusáků a ukáček.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A to žiješ v Německu, když nemáš rád byrokracii a dirigismus? Zajímavé 🤨
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Rozdíl mezi Bavorskem a ostatním německými zeměmi je v mentalitě velký. A mezi bavorskou vesnicí v Bavorském lese a městem ještě větší. Tady panuje názor ve smyslu, co si tu upečeme, to si tu sníme, úředníci z města nám do toho nemají moc co kecat, často se naoko vyhoví předpisům a jede se dál. Jinde v Německu bych žít nechtěl ;)
Odpovědět