Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Ano, sem divný, mně by se to prostě nelíbilo mít v oficálním papíru neúplnou adresu. Howgh.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
K mojmu dodavkovemu dilema, zajednal som sa na testovacku renaultu kangoo
Zacinam byt celkom nakloneny tomu zbavit sa proace city verso teraz v tretom roku zivota a nahradit to renaultom.
Vyzera ze renault funguje aj jazdi o dost lepsie, toyotu by som mal vediet s prehladom predat za nakupnu cenu. Akurat by to chcelo nejaky vikendovy test
Vyzera ze renault funguje aj jazdi o dost lepsie, toyotu by som mal vediet s prehladom predat za nakupnu cenu. Akurat by to chcelo nejaky vikendovy test
jak jsou ted ty nove pravidla pro dodavky, tak jsem to trochu koumal a pno by se nas to snad tykat nemelo. Dodavka je nase a ridic bych byl treba ja.
vyjimky-
ha) vozidly o maximální přípustné hmotnosti přesahující 2,5 tuny, nikoli však 3,5 tuny, včetně návěsu nebo přívěsu používanými pro přepravu zboží, pokud se přeprava neuskutečňuje na cizí účet nebo za úplatu, ale na vlastní účet společnosti nebo řidiče, a pokud řízení vozidla nepředstavuje řidičovu hlavní činnost;
mam 2 pripady:
1. vyzvednout na slovensku material pro nasi vlastni vyrobu
2. dovezt zakaznikovi do rakouska nase vyrobky. Dopravu neuctujeme, na fakture nikdy neni ani nebyla.
to by melo byt OK, ne?
vyjimky-
ha) vozidly o maximální přípustné hmotnosti přesahující 2,5 tuny, nikoli však 3,5 tuny, včetně návěsu nebo přívěsu používanými pro přepravu zboží, pokud se přeprava neuskutečňuje na cizí účet nebo za úplatu, ale na vlastní účet společnosti nebo řidiče, a pokud řízení vozidla nepředstavuje řidičovu hlavní činnost;
mam 2 pripady:
1. vyzvednout na slovensku material pro nasi vlastni vyrobu
2. dovezt zakaznikovi do rakouska nase vyrobky. Dopravu neuctujeme, na fakture nikdy neni ani nebyla.
to by melo byt OK, ne?
Pravda vyděsí
Ano, tohle by mělo být OK.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.